Φινλανδία: Σάλος με το πάρτι της πρωθυπουργού Σάνα Μάριν – Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών

Σάλος ξέσπασε στη Φινλανδία μετά από τη δημοσίευση των βίντεο με πρωταγωνίστρια την πρωθυπουργό Σάνα Μάριν που διασκεδάζει σε πάρτι φίλων της. Η ίδια είπε δεν έκανε κάτι παράνομο όμως στελέχη της αντιπολίτευσης αξίωσαν από τη Φινλανδή πρωθυπουργό να υποβληθεί σε τεστ για ναρκωτικά.

Είναι σαφές από τα βίντεο ότι η Σάνα Μάριν (με το μαύρο μπλουζάκι και το άσπρο παντελόνι) γνωρίζει ότι κάποιος απαθανατίζει αυτές τις σκηνές, καθώς παίρνει πόζες, κάνει γκριμάτσες στο φακό καθώς χορεύει και τραγουδά μαζί με φίλες και φίλους- ανάμεσά τους καλλιτέχνες και σελέμπριτις της Φινλανδίας.

Μετά την ανάρτηση των βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αρχηγός της ακροδεξιάς, του κόμματος των Αληθινών Φινλανδών, η Ρίκα Πούρα, αξίωσε από τη Σοσιαλδημοκράτη πολιτικό να κάνει τεστ για ναρκωτικά, υποστηρίζοντας ότι στα βίντεο ακούγεται η λέξη “κοκαϊνη”.

«Ήπιαμε αλκοόλ και διασκεδάσαμε, απόλυτα νόμιμα», είπε η 36χρονη πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας ότι δεν είδε, ούτε γνωρίζει αν έκανε κάποιος χρήση ναρκωτικών.

«Έχω οικογενειακή ζωή, τη δουλειά μου και όπως όλοι στην ηλικία μου περνώ το ελεύθερο χρόνο με φίλους», είπε η Μάριν, και δεν πρόκειται να αλλάξω τη συμπεριφορά μου.

Πάντως άλλοι πολιτικοί και μερίδα του Τύπου σχολίασε ότι η Φινλανδία έχει πολύ πιο σοαβαρα θέματα από την προσωπική ζωή της πρωθυπουργού.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ