Σασμός: Ο Κώστας λυγίζει και κάνει το λάθος – Η Άσπα τον έχει στο χέρι!

Παρόλο που φυλακίστηκαν οι Βρουλάκηδες, η Άσπα δεν πιστεύει πως είναι εκείνοι οι φονιάδες του συντρόφου της. Έτσι, ξεκινάει τις διαδικασίες για να αποδείξει σε όλους πως ο πρώην της είναι ικανός για όλα Ο Κώστας, στο μεταξύ, βρίσκεται κρυμμένος στο βουνό, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τί έκανε. Η Άσπα καταφέρνει να δώσει την χαριστική βολή στον Κώστα, για τον φόνο του Άγγελου.

Η στιγμή που τραυμάτισε θανάσιμα τον Άγγελο ήταν μοιραία. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να τον σκοτώσει. Μεθυσμένος, εισέβαλλε στο γραφείο του, άρπαξε ό,τι πιο αιχμηρό και τον ισοπέδωσε. Όταν εκείνος μαθαίνει πως η Καλλιόπη ομολόγησε τον φόνο, επιστρέφει στην Κρήτη. Ζει τη ζωή του ανενόχλητος, γνωρίζοντας πως κανείς δεν πρόκειται να τον υποψιαστεί. Η Άσπα, όμως, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

 Πάνω σε έναν μεγάλο τους καυγά, η Άσπα προκαλεί τον Κώστα δίχως έλεος. Τον ειρωνεύεται, του φωνάζει, τον κάνει να αισθανθεί απαίσια. Εκείνος, άθελά του λυγίζει και κάνει το τεράστιο αυτό λάθος. “Εγώ σκότωσα τον Άγγελο!” φωνάζει ο Κώστας στην Άσπα, ομολογώντας τον φόνο που διέπραξε. Αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως η Άσπα ηχογραφεί τη συνομιλία τους κι αμέσως τρέχει στο τμήμα, για να τον αποτελειώσει.

serfare.com

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ