Μαρία Αναστασοπούλου: Το παρασκήνιο της αποχώρησής από τον ΣΚΑΪ

Η Μαρία Αναστασοπούλου αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Παπαδάκης την υποδέχτηκε στο Καλημέρα Ελλάδα. Η ίδια μιλάει για όλα όσα έγιναν, στην Realnews και την Πολυξένη Καραμίχα.

Δείτε όσα είπε:

Αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Πώς αισθάνεσαι;

Έχω τρομερή προσμονή και ανυπομονησία γι’ αυτό που θα ξεκινήσουμε με τον Γιώργο Παπαδάκη. Όλη αυτή η περίοδος ήταν ιδιαίτερη, αλλά ήταν η στιγμή του «παρακάτω» για εμένα. ήμουν σίγουρη γι’ αυτό. Η εκπομπή που θα πάω τώρα και ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ένας κρυφός πόθος δεδομένου ότι όλοι έχουμε συνδέσει την ενημέρωση μαζί του! Για εμένα είναι μια φοβερή πρόκληση και ένα στοίχημα προσωπικό να σταθώ δίπλα του και να ενημερώνουμε τον κόσμο από τις 6 μέχρι τις 10 το πρωί.

 Ποιο ήταν το χρονικό της αποχώρησης από τον ΣΚΑΪ;

Έχουν ακουστεί και έχουν ειπωθεί πάρα πολλά. Θα σου πω πως ήταν πιο απλή η διαδικασία από αυτή που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Το συμβόλαιό μου με τον ΣΚΑΪ ολοκληρωόταν. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, έγινε μια κουβέντα με το κανάλι, το οποίο μου έκανε κάποιες προτάσεις. Τελικά, αποφάσισα να μην αποδεχθώ κάποια από τις προτάσεις που μου έκανε ο ΣΚΑΪ. Έπειτα έπρεπε να δω πού θα πάω και τι θα κάνω. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση, γιατί είχε γίνει η πρόταση από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, οπότε ήμουν πολύ σίγουρη πως αυτό ήταν το επόμενο βήμα που θα ήθελα να κάνω. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και τα δύσκολα, γιατί σε εξελίσσουν.

Δεν σου πρότεινε, δηλαδή, ο ΣΚΑΪ να συνεχίσεις στην εκπομπή που ήσουν.

Αυτά που μου προτάθηκαν από τον ΣΚΑΪ είχαν ως βάση την ενημέρωση και όχι κάτι άλλο, το λέω επειδή ακούστηκαν πολλά. Από εκεί και πέρα, κάθε σταθμός κοιτάζει τα πλάνα του και τοποθετεί τους ανθρώπους του εκεί που πιστεύει. Εγώ αυτό το βρίσκω απολύτως λογικό και δεν βλέπω τίποτα πίσω από αυτό. Κάθε επαγγελματίας, έχοντας μια αξιοπρεπή και επιτυχημένη πορεία τα προηγούμενα χρόνια, αποφασίζει τι θέλει να κάνει.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ