Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε θα ξανάκανα το Έχω ένα μυστικό – Δεν το έχω δει ποτέ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τις δυσκολίες αλλά και τις σκληρές κριτικές που αντιμετώπισε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η ηθοποιός πέρασε το κατώφλι του “Στούντιο 4” και μίλησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά “Έχω ένα Μυστικό”.

«Μου πήρε πολλά χρόνια να δω το καλό γιατί δεν πέρασα καθόλου καλά. Μου κόστισε την υγεία μου, τι καλό να δω; Προφανώς όλα αυτά ήταν μαθήματα, ήταν να συμβούν και στο κάτω – κάτω δεν πέθανε και κανείς. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα. Τα αυτοάνοσα εκεί ξεκίνησαν. Είχα πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση. Έκανα μόνο θέατρο και μάλιστα όχι εμπορικό. Διάλεγα πράγματα που θα διαφέρουν και που δεν θα θύμιζαν με τίποτα ούτε στην απόχρωση. Έπρεπε να διαφοροποιηθώ γιατί με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης κατά αυτούς. Έγραφαν τέτοια πράγματα».  

 Αργότερα, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε πως είναι αστείο, έπειτα από τόσα χρόνια να μιλάμε ακόμα για τη συγκεκριμένη σειρά, τονίζοντας πως «μου φαίνομαι και εγώ γραφική που το συζητάω ακόμα, είναι γελοίο που το συζητάμε. Δεν την έχω δει ποτέ τη σειρά, θα τη δω κάποτε. Με το που ανακοινώθηκε η σειρά την άνοιξη και είπαν ότι θα είμαι εγώ, ξεκίνησαν να κράζουν», ενώ κατέληξε, λέγοντας πως αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω δεν θα έκανε ξανά το «Έχω ένα μυστικό» αν και παραδέχθηκε πως έμαθε πολλά από τη συμμετοχή της.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ