Γιώργος Μάγκας: Σκέφτομαι να κάνω μήνυση στον Σπύρο Μπιμπίλα, ποιος του είπε ότι πέθανα;

Το σκέφτομαι (να κάνω μήνυση). Δεν είναι κακό παιδί ο Μπιμπίλας αλλά δεν επιτρέπεται ρε Μπιμπίλα αυτό το πράγμα που έκανες. Σκότωσε όλον τον κόσμο.

Στην «Πρωινή Ενημέρωση» του ΣΚΑΙ μίλησε ο Γιώργος Μάγκας, μετά τον σάλο που ξέσπασε χθες με την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, που ανέφερε πως ο μουσικός έχει πεθάνει.

«Καλημέρα σας ευχαριστώ τους δημοσιογράφους αλλά ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν έφτιαξε καλά πράγματα. Δεν ξέρω που το βρήκε, αυτόν πρέπει να ρωτήσετε. Στενοχώρησε όλη την Ελλάδα. Έπαιρναν τηλέφωνο μέχρι τις 1 τη νύχτα και ρωτούσαν Γιώργο είσαι εσύ; Με πήρε τηλέφωνο και ζητούσε συγγνώμη. Δεν μου είπε που τον βρήκε. Εγώ τα έχω (βάλει) με τον Μπιμπίλα γιατί δεν είπε που το βρήκε. Ποιος σου το είπε κι έγραψες μέσα τέτοια κουβέντα ότι έχω πεθάνει. Να μη σταματά το τηλέφωνο μέχρι από την Γερμανία και την Αμερική.

Πολύ στενοχωρήθηκα, όπως κι ο κόσμος που τον ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Το σκέφτομαι (να κάνω μήνυση). Δεν είναι κακό παιδί ο Μπιμπίλας αλλά δεν επιτρέπεται ρε Μπιμπίλα αυτό το πράγμα που έκανες. Σκότωσε όλον τον κόσμο.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ