Panik Oxygen – Μπάμπης Στόκας: Συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους!

Panik Oxygen και ο Μπάμπης Στόκας συνεχίζουν μαζί στο δρόμο της καλλιτεχνικής δημιουργίας και της επιτυχίας, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους!

Ο καταξιωμένος μουσικός, τραγουδοποιός και τραγουδιστής, που έχει γράψει τη δική του ιστορία, τόσο με τους Πυξ Λαξ, όσο και solo, υπέγραψε το συμβόλαιό του μαζί με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, παρουσία του team της εταιρείας.

Ο Μπάμπης Στόκας και η Panik Oxygen έχουν ήδη ετοιμάσει το νέο τους κοινό δισκογραφικό βήμα. Συγκεκριμένα, στις 29 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το τραγούδι «Είδα», προπομπός του νέου δίσκου του Μπάμπη Στόκα, του πρώτου προσωπικού του δίσκου μετά από 12 χρόνια.

Λίγα λόγια για τον Μπάμπη Στόκα

Ο Μπάμπης Στόκας είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς Έλληνες καλλιτέχνες, με μακρόχρονη και σπουδαία πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Πυξ Λαξ, έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στην πλούσια και γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις πορεία του θρυλικού συγκροτήματος. Από τη δημιουργία τους, το 1990, έως και σήμερα, ο Μπάμπης Στόκας με τους Πυξ Λαξ έχουν στο ενεργητικό τους πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, τραγούδια που θεωρούνται κλασσικές και διαχρονικές αξίες και έχουν αγαπηθεί ακόμα κι από εκείνους που δεν είναι λάτρεις της ροκ, εκατοντάδες sold out συναυλίες και πάνω από 1 εκατομμύριο πωλήσεις δίσκων.

Παράλληλα με το συγκρότημα, ο Μπάμπης Στόκας ανέπτυξε και πλούσια προσωπική δισκογραφία, αρχής γενομένης από το album «Πουλιά Της Νύχτας» που κυκλοφόρησε το 2001. Η προσωπική του δισκογραφία συνεχίστηκε με τους δίσκους «Τα Νησιά Της Ειρήνης» (μαζί με τον Πάνο Κατσιμίχα, 2002), «Στην Άκρη της Γιορτής» (2006), «Τραγουδήστε, Μην Ντρέπεστε» (διπλό live, 2008), «Βόλτα» (2010), «Η Αυλή Των Τρελών» (2012) και «Απλά» (2020), ενώ συμμετείχε ως ερμηνευτής σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, όπως το «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας» μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελεάννας Βραχάλη (2017) και το «Η Παγωμένη Θεατρίνα» του Νίκου Γκάτσου (2021).

Εκτός από τις διαχρονικές επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει με τη σπουδαία, χαρακτηριστική κι αγαπημένη σε όλους χροιά του, ο Μπάμπης Στόκας μας έχει χαρίσει δεκάδες επιτυχίες ως δημιουργός, με τραγούδια που ερμήνευσαν καλλιτέχνες όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η Σωτηρία Λεονάρδου.

Το όνομα του Μπάμπη Στόκα έχει επίσης συνδεθεί με δυναμικά και sold out live, τόσο με τους Πυξ Λαξ, όσο και solo ή σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες, ακόμα και διεθνούς βεληνεκούς, όπως οι Sting, Eric Bardon και Marc Almond. Επίσης, υπήρξε κριτής στο «Χ Factor» (2017).


πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ