«Ο ένας για τον άλλον» από το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης- 8 , 9, 10 & 11 Ιουλίου στο κηποθέατρο του Φιλοσοφικού Κέντρου Μεσσήνης

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης (Θ.Ε.Μ) https://them.gr/. σας καλεί στο νέο θεατρικό εγχείρημα του, με την συνεργασία της εφηβικής ομάδας Θεατροπαιχνιδιών και της Ομάδας ενηλίκων, στην θεατρική παράσταση «Ο ένας για τον άλλον». Μία διασκευή του έργου «Ο επιθεωρητής έρχεται» του Τζών Πρίσλεϊ.   Την σκηνοθεσία υπογράφει ο σκηνοθέτης Βασίλειος Ρ. Φλώρος.

Σκοπός της παράστασης είναι η ανάδειξη της «ατομικής ευθύνης», με το πώς οι καθημερινές επιλογές μας, επηρεάζουν την συνείδηση μας. Την ευθύνη που έχουμε απέναντι στην κοινωνία, την οικογένεια, τον συνάνθρωπο και τον εαυτό μας.

Μια μεγαλοαστική οικογένεια γιορτάζει τους αρραβώνες της κόρης και ο πατέρας,  Άρθουρ Μπέρλινγκ, βρίσκει την ευκαιρία να επιχειρηματολογήσει υπέρ της βεβαιότητάς του πως «κάθε άνθρωπος πρέπει να κοιτάζει τη δουλειά του και τον εαυτό του», αλλά ο ερχομός ενός επιθεωρητή της αστυνομίας που ερευνά για το θάνατο μιας φτωχής κοπέλας θα ανατρέψει κάθε βεβαιότητα, εκθέτοντας την ενοχή κάθε μέλους της οικογένειας απέναντι στην ίδια την κοινωνία.

Η πρεμιέρα είναι την Παρασκευή 8 Ιουλίου και ώρα 9:00 μμ. στο κηποθέατρο του Φιλοσοφικού Κέντρου Μεσσήνης, (Ευάγγελου Α. Μουτσόπουλου – Μεσσήνη).

Θα δοθούν 4 παραστάσεις Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα 8 – 9 – 10 – 11 Ιουλίου και  ώρα 9:00μ.μ

Κρατήσεις θέσεων – πληροφορίες στα  τηλ. : 6971992274,  6936771626

Υποστήριξη : Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ