Ιστορίες μυστηρίου – Οι εξωγήινοι που ζουν στην Σελήνη- Μύθος η πραγματικότητα πολύ καλά κρυμμένη

Με το σημερινό κείμενο βγαίνουμε εκτός του πλανήτη μας για να γνωρίσουμε τα μυστήρια της Σελήνης και να μάθουμε περισσότερα για τις πληροφορίες πέρι εξωγήινης ζωής σε αυτή.

 

Ο πρώην πιλότος της CIA, John Lear, έδωσε μια συνέντευξη που έφερε σε αμηχανία πολλούς. Οι αμφιλεγόμενες πληροφορίες του μιλούν για 250 εκατομμύρια ανθρωποειδών εξωγήινων που ζουν στη Σελήνη. Είναι αλήθεια; Ο Lear είναι ένας γνωστός και αμφιλεγόμενος χαρακτήρας στην κοινότητα ερευνητών UFO. Ανέφερε ότι ανακάλυψε μυστικές δομές στη Σελήνη και επιπλέον, κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης, έδειξε κάποιες εικόνες που υποτίθεται ότι δείχνουν τεκμήρια αυτών των τεχνητών σχηματισμών.

Υπάρχουν επίσης πολλοί ερευνητές που πιστεύουν ότι οι δομές στο φεγγάρι κρύβουν κάποιο είδος επιστήμης ή τεχνολογίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Lear αναφέρει επίσης ότι κάτω από την επιφάνεια της Σελήνης υπάρχουν περιοχές όπου ζουν φυλές γκρίζων εξωγήινων οι οποίοι πιστεύεται ότι είναι η πιο επικίνδυνη φυλή. Σύμφωνα με τον πρώην πιλότο της CIA, σε αυτές τις υπόγειες εγκαταστάσεις υπάρχουν εργαστήρια όπου γίνονται γενετικά πειράματα. Στη δεκαετία του ’80 και του ’90 έκανε αποκαλύψεις σχετικά με άκρως απόρρητες πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη δραστηριότητα. Μάλιστα αποκάλυψε ότι το 1953, ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο δηλαδή ένα ΑΤΙΑ, συνετρίβη και εντός του βρήκαν ένα εξωγήινο ανθρωποειδές ον που το ονόμασαν EBE 3, και το οποίο στη συνέχεια βοήθησε την αμερικανική κυβέρνηση να κατασκευάσει κάποια διαστημικά σκάφη με εξωγήινη τεχνολογία. Το 1962 είχαμε σκάφος που θα μπορούσε να φτάσει σε ταχύτητες μεγαλύτερες από την ταχύτητα του φωτός, όπως τα εξωγήινα οχήματα, και αλλά αρκετά γρήγορα για να φτάσουν στη Σελήνη σε 60 λεπτά και σε μερικές ώρες να μεταβούν στον Άρη.

 Αποκάλυψε επίσης ότι στον κόκκινο πλανήτη υπάρχουν περίπου 600 εκατομμύρια εξωγήινα όντα και μερικές ανθρώπινες αποικίες. Σύμφωνα με τον Lear, η NASA έχει κυκλοφορήσει φωτογραφίες που ελήφθησαν από τον Απόλλων στις αποστολές 8, 10 και 11 για να κρατήσει μερικά μυστικά του φεγγαριού. Αυτές οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν το 1971 στο βιβλίο της NASA SB2-46. Παρά την επεξεργασία, μπορείτε να δείτε μια πόλη, μια διαστημική βάση, αγωγούς, δρόμους, βλάστηση, ατμόσφαιρα, φώτα, εξορυκτικές εργασίες και έναν πυρηνικό αντιδραστήρα και όλα αυτά στο φεγγάρι.

 Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε εξωγήινη συνεργασία, αφού πολλά κτίρια στη Σελήνη ήταν ήδη εκεί πριν ξεκινήσουν οι επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον Lear, ότι γνωρίζουμε για τη Σελήνη είναι μια κυβερνητική απάτη με στόχο να κρύβουν τις εξωγήινες δραστηριότητες και προγράμματα. Λέει επίσης ότι έχουν αποκρύψει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί πλανήτες στο σύμπαν όπως η Γη.

Οι πρώτες επισκέψεις στη Σελήνη πιθανότατα συνέβησαν χάρη στο σκάφος αντιβαρύτητας του Tesla. Αν μπορούσα να το αποδείξω είπε, θα ήμουν ήδη νεκρός. Γνωρίζουμε την τεχνολογία που έχει αποκτήσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ χάριν στον Tesla η οποία επένδυσε δισεκατομμύρια πάνω στις έρευνες που όπως αφήνει να εννοηθεί έκλεψαν από τον Tesla.

Στο βίντεο του Lear, μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες από ένα παρατηρητήριο το 1946. Εξηγεί πώς η Σελήνη δημιουργήθηκε εντός του Δία πριν από 40 εκατομμύρια χρόνια. Υποτίθεται ότι, κατά την τελευταία εποχή των παγετώνων, πριν από 15.000 χρόνια παγιδεύτηκε στην τροχιά της Γης. Ως εκ τούτου, λέει, άρχισαν να εμφανίζονται οι μεγάλες πόλεις, πολιτισμοί και βάσεις στη Σελήνη.

Δήλωσε επίσης ότι η Γη είναι μια πλανητική φυλακή που χρησιμεύει ως τόπος τιμωρίας. Ο John Lear έχει απίστευτες γνώσεις , οπότε δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι συνεχώς αμφισβητείται από αρνητές αυτών των θεωριών. Ωστόσο, αυτός ο πρώην πιλότος της CIA ήταν επίσης πρώην αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Έχει πιλοτάρει περισσότερα από 100 διαφορετικά αεροσκάφη και έχει πολλά πιστοποιητικά που το αποδεικνύουν.  H πιο συναρπαστική απόδειξη για εξωγήινη ζωή στο φεγγάρι προήλθε από τον ίδιο τον πρώτο άνθρωπο που πάτησε σε αυτό, τον κ. Neil Armstong.

Είχε πει: “Είναι εδώ. Είναι παρκαρισμένοι στον κρατήρα και μας παρακολουθούν”. Αυτός ο καταπληκτικός ισχυρισμός έκανε τόσο τους λάτρεις των UFO όσο και την κοινότητα των UFO να φουντώνουν με την εικασία ότι οι άνδρες μας δεν ήταν μόνοι κατά τη διάρκεια του επικού περιπάτου τους στην επιφάνεια του φεγγαριού, αλλά ταυτόχρονα οδήγησε πολλούς να εικάσουν ότι αυτό που αναφέρθηκε ήταν Ρώσοι που είχαν ήδη κερδίσει τη μάχη του φεγγαριού.

Ο Neil δεν ήταν ο μόνος αστροναύτης που έκανε δημόσιες δηλώσεις σχετικά με την πίστη του στην εξωγήινη δραστηριότητα στο φεγγάρι. Ο Έντγκαρ Μίτσελ, ένας πολύ προσγειωμένος άνθρωπος της επιστήμης και ο 6ος άνθρωπος που πάτησε στο φεγγάρι εξέφρασε ανοιχτά τη γνώμη του ότι το φεγγάρι θα μπορούσε πολύ εύκολα να στεγάσει μια εξωγήινη φυλή.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους εξωγήινους που ζουν στην Σελήνη μπορείτε να βρείτε στο κανάλι MYSTERY PLACE PROJECT.

Ακολουθήστε το Mystery Place Project στο  facebook 

Ακολουθήστε το Mystery Place Project στο Instagram 

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι στο Youtube ώστε να ενημερώνεστε για τα βίντεο που ανεβαίνουν.

Παρακολουθήστε στο βίντεο για  τους εξωγήινους που ζουν στην Σελήνη 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ