Σασμός: Το μέλλον της Βασιλικής στην σειρά και ο τρόπος που θα γραφτεί το τέλος της!

Ο ρόλος της Βασιλικής σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό ήταν να ολοκληρωθεί περί τα μέσα του πρώτου κύκλου της σειράς Σασμός. Όμως τα πράγματα άλλαξαν όταν διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος ρόλος σε συνδυασμό με αυτόν του Μαθιού είναι οι πλέον αγαπημένοι ρόλοι του τηλεοπτικού κοινού.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου κύκλου οι πληροφορίες ήθελαν τη Βασιλική να δολοφονείται στο ξεκίνημα του δεύτερου κύκλου. Όμως όπως δείχνουν τα πράγματα θα αργήσει να μπει τέλος στη ζωή της Βασιλικής. Έτσι το δίδυμο Βασιλική – Μαθιός θα συνεχίσουν να μας απασχολούν με τα καμώματα τους και στο νέο κύκλο που θα δούμε από το Σεπτέμβριο και μετά.

Σε ότι αφορά τον τρόπο που θα μπει τέλος στη ζωή της Βασιλικής, από ότι λένε οι τελευταίες πληροφορίες δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Η Καλλιόπη πιστεύει ότι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η Βασιλική δεν θα αργήσει να μάθει ότι ο Μαθιός έχει σκοτώσει τον άνδρα της τον Στεφανή και για το λόγο αυτό θα αποφασίσει να την βγάλει από τη μέση φοβούμενη μη συμβεί κανένα μεγάλο κακό στο παιδί της.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ