Πάτρα – Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος: Ζητήθηκε η παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ζήτησε την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα, μετά τον θάνατο του 49χρονου που πέθανε ουσιαστικά χωρίς καμία βοήθεια. Όπως λένε οι συγγενείς του, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του σύστησαν να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Το πόρισμα έφτασε χθες στα χέρια του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και αποφασίστηκε κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση, με τον υπουργό να ζητάει από τον διοικητή του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας, Ηλία Θεοδωρόπουλο, να υποβάλλει την παραίτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται και άλλες καρατομήσεις και σε άλλα πρόσωπα και στελέχη της διοίκησης και του νοσηλευτικού προσωπικού, ενώ στο «κάδρο» έχουν μπει και οι δύο νοσηλεύτριες που άφησαν τον 49χρονο να φύγει από το νοσοκομείο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα megatv.com.

Σήμερα το απόγευμα θα λάβει χώρα σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 49χρονου στην περιοχή Σκιαδά Αχαΐας, όπου η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο άντρα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ