Μπραντ Πιτ: Με κοντή καφέ φούστα στα βραβεία Κένεντι!

Καφέ λινή φούστα, ασορτί σακάκι και ροζ πουκάμισο επέλεξε ο Μπραντ Πιτ για την εμφάνιση του στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας στο Βερολίνο.

Αυτήν την εκκεντρική εμφάνιση επέλεξε ο 58χρονος χολιγουντιανός σταρ ο οποίος φωτογραφήθηκε με τους συμπρωταγωνιστές του της ταινίας «Bullet train».

Στις τελευταίες του εμφανίσεις ο Πιτ επιλέγει πιο καθημερινό στιλ, αφήνοντας στην άκρη τα επίσημα κοστούμια. Πριν από λίγες ημέρες πήγε στο Παρίσι για την προώθηση της ταινίας.

Η εμφάνισή του κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις, με τον οσκαρικό ηθοποιό να επιλέγει λινό κοστούμι σε ροδακινί απόχρωση.

Η ταινία «Bullet Train» βασίζεται σε ένα ιαπωνικό μυθιστόρημα, όπου πέντε δολοφόνοι βρίσκονται σε ένα τρένο και κάνουν τα πάντα για μία βαλίτσα γεμάτη χρήματα.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, οι U2, η σκηνοθέτης Τάνια Λεόν και οι τραγουδίστριες Γκλάντις Νάιτ και Έιμι Γκραντ είναι κάποια από τα φετινά τιμώμενα πρόσωπα των διασημότερων πολιτιστικών βραβείων των Ηνωμένων Πολιτειών του Κένεντι Center Honors.

Όταν τους έγινε η πρόταση και οι πέντε εξέφρασαν ευγνωμοσύνη γιατί απονέμονται σε καλλιτέχνες με υποδειγματικά έργα σε διαφορετικούς τομείς.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ