Θέμης Αδαμαντίδης: Το πάθος με τον τζόγο και τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θέμης Αδαμαντίδης συλλαμβάνεται. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε συλληφθεί τρεις φορές σε τέσσερις μήνες καθώς κάθε φορά εντοπιζόταν από την αστυνομία να παίζει τυχερά παιχνίδια σε παράνομες λέσχες, κάποιες φορές μάλιστα ενώ ίσχυε και η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού.

28 Φεβρουαρίου 2021. Απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού. Στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας όμως φτάνει η πληροφορία ότι σε μονοκατοικία στην Κυψέλη έχει στηθεί μία παράνομη λέσχη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του megatv η αστυνομία εισβάλει και συλλαμβάνει 18 άτομα να παίζουν τυχερά παιχνίδια, μεταξύ αυτών και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

«Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ», φέρεται να είχε πει τότε ο ερμηνευτής.

Δύο μήνες μετά ο τραγουδιστής με την βελούδινη ερωτική φωνή απασχολεί και πάλι, όχι όμως με κάποιο καινούριο τραγούδι.

19 Απριλίου 2021, βράδυ Σαββάτου. Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη σε χαρτοπαικτική λέσχη για δεύτερη φορά σε ένα τραπέζι 20 ατόμων στην πλατεία Βάθη.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλούν για ένα «άκακο» πάθος στον τζόγο που δεν βλάπτει κανέναν.

Δυο μήνες μετά, συλλαμβάνεται και πάλι. 7 Ιουνίου 2021 ο ερμηνευτής με την γνήσια λαϊκή φωνή εντοπίζεται σε παράνομη λέσχη μαζί με 50 ακόμη άτομα στην Ομόνοια, στη 3ης Σεπτεμβρίου.

Στις 4 Ιουλίου ο τραγουδιστής απασχολεί και πάλι. Ο Θέμης Αδαμαντίδης πέφτει θύμα ξυλοδαρμού. Εμφανίζεται αιμόφυρτος στο αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και καταθέτει μήνυση σε βάρος δύο αγνώστων. Αδιευκρίνιστο παραμένει το κίνητρο της επίθεσης, καθώς οι δύο δράστες δεν επιχείρησαν να τον ληστέψουν.

Ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του και την υπόθεση αναλαμβάνει το Τμήμα Εκβιαστών.

Και φτάνουμε στο σήμερα, με τη σύντροφο του τραγουδιστή να τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό και τον ίδιο να το αρνείται.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ