Σπύρος Καίσαρης – «Πολλά Μπορούν Να Συμβούν» Το πιο αισιόδοξο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού είναι εδώ!

O ανερχόμενος τραγουδιστής της Akti Music (και σταρ του Tik Tok), Σπύρος Καίσαρης, παρουσιάζει το δεύτερο single του, «Πολλά Μπορούν Να Συμβούν», μέσα από ένα άκρως καλοκαιρινό και… πολλά υποσχόμενο video clip, σε σκηνοθεσία Άλεξ Κωνσταντινίδη!

Ο Σπύρος Καίσαρης μας συστήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022, μέσα από το «Χίλια Δάκρυα», μία ερωτική μπαλάντα γεμάτη πάθος και συναίσθημα, που αγκάλιασαν περισσότεροι από 100 ραδιοφωνικοί σταθμοί πανελλαδικά, χαρίζοντάς της μια θέση ανάμεσα στις πρώτες 50 του airplay.

Αφού με τη φωνή του και τη θετική του ενέργεια γοήτευσε και τον κόσμο του Tik Tok (αυτή τη στιγμή μετρά σχεδόν 40 χιλιάδες followers και πάνω από 650 χιλιάδες likes), ο 23χρονος τραγουδιστής επιστρέφει με το δεύτερο τραγούδι του, ένα εθιστικό, ανεβαστικό pop κομμάτι με τίτλο «Πολλά Μπορούν Να Συμβούν», που θα γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού!

Φέτος, επιτέλους, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το καλοκαίρι ξανά, να αλλάξουμε κεφάλαιο, να αφήσουμε πίσω «όλα αυτά που μας κρατούν» και να χαρούμε τον έρωτα και τη ζωή! Αυτό το καλοκαίρι «Πολλά Μπορούν Να Συμβούν» κι αυτό ακριβώς μεταδίδει και το feelgood video clip που σκηνοθέτησε ο Άλεξ Κωνσταντινίδης στην ηλιόλουστη παραλία των Λεγραινών.

Δείτε το music video:


πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ