Survivor Spoiler 12/6: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού και η μεγάλη ανατροπή

Το Survivor αλλάζει -ξανά- φέτος καθώς από τη Δευτέρα οι παίκτες ξεκινούν να αγωνίζονται ατομικά για τις ασυλίες της εβδομάδας, ενώ με τον ίδιο τρόπο θα βγουν και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πριν τα δούμε όμως αυτά αύριο (13/6), απόψε έχουμε τους αγώνες κατάταξης για να βγουν οι δύο νέοι αρχηγοί των ομάδων που στη συνέχεια θα επιλέξουν παίκτες. Όπως σας γράψαμε χθες (11/6), η μόνη αλλαγή και αυτή την εβδομάδα στις ομάδες, είναι η Σταυρούλα, η οποία πηγαίνει ξανά στη μπλε ομάδα, ενώ αρχηγοί θα είναι οι Τάλα για τους «κόκκινους» και Άρης για τους «μπλε».

Με αυτήν την αλλαγή μόνο, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν απόψε για το έπαθλο του φαγητού. Θα καταφέρουν οι «κόκκινοι» να πάρουν τη δεύτερή τους νίκη σε διάστημα δύο εβδομάδων ή η μπλε ομάδα θα συνεχίσει το ξέφρενο σερί.

Οι «μπλε» θα χαμογελάσουν και πάλι, καθώς πάει στη μεριά τους ακόμα ένα έπαθλο και έτσι οι τέσσερις παίκτες θα πάρουν δυνάμεις ενόψει της Δευτέρας.

Survivor Spoiler: Πότε θα γίνουν ημιτελικός και τελικός

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του Survivor έχει ξεκινήσει. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αυτοί θα διεξαχθούν στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, όπου θα δούμε τους πρωταγωνιστές που θα φτάσου στο τέλος, αλλά και όσους πέρασαν από τον φετινό κύκλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend», ο ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου, ενώ μία μέρα μετά, θα δούμε τον μεγάλο τελικό.

Όπως ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή, οι παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης, είναι υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται στον ημιτελικό και τον τελικό βάσει συμβολαίου που έχουν υπογράψει από την αρχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στον ημιτελικό θα δούμε τέσσερις παίκτες και στον τελικό της Τετάρτης 6 Ιουλίου, δύο θα είναι εκείνοι που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ