Σε Καλαμάτα και Μεσσήνη η τελική φάση του 33ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων

Ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός υποδέχονται η Καλαμάτα και η Μεσσήνη από αύριο Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 και μέχρι το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022.  Πρόκειται για την τελική φάση του 33ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό της Τέντα στην Καλαμάτα και στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης.

Για το σπουδαίο αθλητικό, παραχωρήθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Μεσσήνης, με τους Δήμαρχους Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Καπέλιο και τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρο Κουκάκη να αναφέρονται στις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας σημείωσε ότι οι περιοχές εξελίσσονται σταδιακά σε δυναμικό προορισμό αθλητικού τουρισμού. Προς το σκοπό αυτό, τόσο η Καλαμάτα όσο και η Μεσσήνη καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, τόνισε και πρόσθεσε: «Αυτός ο αγώνας είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας, του Δήμου Μεσσήνης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης  και προσωπικά του προέδρου της, του κ. Λιόλιου, που έχει δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για να γίνουν αυτοί οι αγώνες στην περιοχή μας. Συνεχίζουμε λοιπόν δυναμικά, υποστηρίζουμε τον αθλητικό τουρισμό, θεωρούμε τον αθλητισμό ως κοινωνικό αγαθό και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να βελτιώνουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας, όπως είπε και ο Δήμαρχος Μεσσήνης».

Ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε, επίσης, ότι μέσω των αθλητικών εκδηλώσεων προβάλλουμε την περιοχή μας, υπογραμμίζοντας την αξία της συνεργασίας μεταξύ των φορέων. «Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε ώστε να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την περιοχή μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η Καλαμάτα, η Μεσσήνη και γενικότερα η Μεσσηνία μόνο έχει να κερδίσει από αθλητικά γεγονότα», τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ