“Γυναίκες στη χάση του φεγγαριού” της Άννας Τσιάλτα – Παρουσίαση του βιβλίου στην Καλαμάτα στις 27/6

Οι εκδόσεις Υδροπλάνο και η Άννα Τσιάλτα παρουσιάζουν ένα βιβλίο που πρόκειται να καθηλώσει το αναγνωστικό κοινό. Ένα βιβλίο που στις σελίδες του ζωντανεύουν αληθινές ιστορίες γυναικών, οι οποίες αφού έφτασαν στον πάτο, αφού αντίκρυσαν την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού και της ζωής και αφού ήρθαν αντιμέτωπες με την βία κάθε μορφής κατάφεραν να βγουν στο φως.

Η συγγραφέας μίλησε μαζί τους, τις γνώρισε, τις άκουσε και μέσα στις σελίδες του βιβλίου της μας τις συστήνει , για να τις γνωρίσουμε κι εμείς. Γυναίκες της διπλανής πόρτας, γυναίκες που μπορεί να τις γνωρίζεις, μπορεί να τις συναναστρέφεσαι, ή μπορεί να είσαι κι εσύ μια από αυτές.  Μέσα από τα μάτια των Ηρωίδων του βιβλίου,  βλέπουμε όλα όσα συμβαίνουν, στην ζωή τους στην καθημερινότητα τους στην ψυχολογία τους. Είναι σίγουρο ότι θα ταυτιστείς με κάποια από τις ιστορίες. Κάποια θα την έχεις ακούσει, θα την έχεις δει, ή… θα την έχεις ζήσει. Το θέμα είναι να ακολουθήσεις το παράδειγμα αυτών των γυναικών , οι οποίες μέσα από τις ιστορίες τους θα μας δείξουν πως η αλήθεια, είναι  πως από την Χάση μπορεί κάποιος να βγει στο Φως. 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 

-Ημερομηνία : Δευτέρα 27 Ιουνίου

Ώρα : 20.00

-Τοποθεσία : Βιβλιοπωλείο Bookmark στην Οδό Αντωνοπούλου

-Για το βιβλίο θα μιλήσουν :

α) Εύη Παπαγεωργίου , Οικονομολόγος, Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας

β)Γεωργία Αναγνωστοπούλου , Δημοσιογράφος

γ) Βασίλειος Μπαζάνης , Φιλόλογος, Μέλος Συνδέσμου Φιλολόγων Μεσσηνίας

-Συντονισμός/ παρουσίαση εκδήλωσηςΠαναγιώτης Δραγκιώτης , Φιλόλογος και Ραδιοφωνικός Παραγωγός

-Υποστήριξη : Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV

Θα ακολουθήσει συζήτηση με όλους τους ομιλητές και τους παρευρισκόμενους και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της στους αναγνώστες.

 

toy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ