Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Φροντιστηρίου ΕΞΕΛΙΞΗ 100 στην Καλαμάτα

Η οικογένεια των Φροντιστηρίων ΕΞΕΛΙΞΗ 100 μεγάλωσε, καθώς το τρίτο φροντιστήριο , αυτή την φορά  στο κέντρο της Καλαμάτας, στην οδό Χρ. Κουμάντου 7, στον 1ο όροφο, άνοιξε και επισήμως τις πόρτες του με την τελετή εγκαινίων του που πραγματοποιήθηκε εχθές, Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 21.00

Πολλοί ήταν οι φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες αλλά και μαθητές με τις οικογένειες τους που έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια για να ευχηθούν καλές δουλειές στους υπεύθυνους , Αλέξανδρο Καλαπόδη και Ανδρέα Σαρδέλη, αλλά και σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του τρίτου Φροντιστηρίου ΕΞΕΛΙΞΗ 100 στην Καλαμάτα.  Οι δύο υπεύθυνοι από την μεριά τους ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους τίμησε, εξέφρασαν την χαρά τους που και αυτός ο στόχος επετεύχθη και πλέον ο όμιλος ΕΞΕΛΙΞΗ 100 θα έχει τον χώρο του και στην Καλαμάτα και ξενάγησαν τους καλεσμένους τους στον σύγχρονο και μοντέρνο χώρο του φροντιστηρίου, εξοπλισμένο με τα τελευταία διδακτικά μέσα. 

Τα Φροντιστήρια ΕΞΕΛΙΞΗ δραστηριοποιούνται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 2011 με συγκεκριμένη φιλοσοφία…

Εστιάζουν στους μαθητές…

ατομικά

στα ταλέντα τους

στα ενδιαφέροντά τους

στις εμπειρίες τους

στο υπόβαθρό τους

στις δυνατότητές τους

στις ανάγκες τους

Εφαρμόζουν διδακτικές πρακτικές που είναι πιο αποτελεσματικές για υψηλή παρακίνηση, ουσιαστική μάθηση και επιτυχία για τους μαθητές, γιαυτό άλλωστε και το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών τους σε εξετάσεις είναι πάρα πολύ υψηλό.

Αποστολή τους είναι η παροχή ολοκληρωμένης υποστήριξης σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. για όλα τα μαθήματα που διδάσκονται στο σχολείο, είτε σε ατομικά μαθήματα από 1 έως 3 άτομα, είτε σε γκρουπ έως 6 ατόμων.

Χρησιμοποιούν καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας σε συνδυασμό με την υπερσύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή.

Και οι 13 καθηγητές που αποτελούν το δυναμικό των Φροντιστηρίων ΕΞΕΛΙΞΗ 100 είναι καταρτισμένοι και άριστοι γνώστες του αντικειμένου τους και των τελευταίων διδακτικών μεθόδων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα των ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΗ 100 

Ακολουθήστε τα Φροντιστήρια ΕΞΕΛΙΞΗ 100 σε facebook και Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ