Διήμερο εκδηλώσεων από την Κιβωτό του Κόσμου Καλαμάτας στο Πνευματικό Κέντρο

Ένα διήμερο εκδηλώσεων διοργανώνει ο Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού “Κιβωτός του Κόσμου” Καλαμάτας  «Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας» σήμερα 18 και αύριο 19 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα

-Σήμερα, Σάββατο 18 Ιουνίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικό φεστιβάλ και συνάντηση χορωδιών.  Χορωδίες από την Καλαμάτα, την Κυπαρισσία, την Μεγαλόπολη, τα Μέγαρα και την Ελασσόνα θα συναντηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και θα ερμηνεύσουν γνωστά και αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

Ώρα έναρξης της εκδήλωσης 19.00

-Αύριο Κυριακή 19 Ιουνίου ξανά στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή γιορτή της Κιβωτού, όπου  τα παιδιά  της Κιβωτού του Κόσμου Καλαμάτας “Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας” θα παρουσιάσουν το έργο “Ο Εγωιστής Γίγαντας”, μια πολύ ωραία παράσταση με πολύ συναίσθημα και πολλά σημαντικά μηνύματα.

Καθ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου θα πραγματοποιηθεί  bazaar αγάπης με χειροποίητες δημιουργίες, καθώς και με αναπαλαιωμένα έπιπλα και αντικείμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ