10 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Ρenny Marathon 2022 στην παραλία της Μπούκας

Το Penny Marathon θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 σε Αθήνα, Καλαμάτα/Μεσσηνία, Σαλαμίνα και Λάρισα στην Ελλάδα και  στο Σίδνεϊ της  Αυστραλίας, και στο Βανκούβερ και την Ουάσιγκτον των  ΗΠΑ.
Το Penny Marathon είναι μια ΔΩΡΕΑΝ εκδήλωση που πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο μαραθώνιος διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από ανθρώπους που θέλουν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα δεινά των αδέσποτων και ανεπιθύμητων ζώων στην Ελλάδα και να αναγνωριστεί το έργο των εκατοντάδων εθελοντών που προσπαθούν για την καλή διαβίωση των ζώων στην χώρα μας.
Μπορείτε να τρέξετε, να κάνετε ποδήλατο ή να περπατήσετε.
Ως προς το Penny Marathon της Καλαμάτας θα  φιλοξενηθεί στην όμορφη Μεσσήνη και συγκεκριμένα στην γοητευτική παραλία της Μπούκας. Είναι γεγονός ότι το πρόβλημα των αδέσποτων έχει μετατραπεί σε παγκόσμιο πρόβλημα και για αυτό τον λόγο με πρωτοπόρο την Αυστραλία και την πόλη του Sydney, ο μαραθώνιος με το φιλοζωικό πνεύμα ταξιδεύει σε πολλές χώρες και πόλεις του κόσμου με σκοπό την στήριξη των φιλοζωικών οργανώσεων.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Ο αγώνας θα ξεκινήσει 18:00 το απόγευμα. Οι διαδρομές που θα διεξαχθούν είναι μελετημένες έτσι ώστε να προσαρμόζονται σε όλα τα γούστα ανεξαιρέτως φυσικής κατάστασης. Οι διαδρομές είναι οι ακόλουθες:
1. Υπάρχει διαδρομή μήκους 11.500 μέτρων που ξεκινά από τον σιδηροδρομικό σταθμό και καταλήγει στη περιοχή των γηπέδων του μπάσκετ στη παραλία της Μπούκας.

2. Επιπλέον, υπάρχει η διαδρομή των 2.500 μέτρων με σημείο έναρξης τις εκβολές του ποταμού Πάμισου και λήξη στη περιοχή των γηπέδων στη παραλία της Μπούκας.

3. Για τους όχι και τόσο αθλητικούς τύπους υπάρχει η διαδρομή του ενός χιλιομέτρου στο μικρό άλσος της Μπούκας

4. Τέλος, για τους πολύ αθλητικούς τύπους υπάρχει η επιλογή εκκίνησης από την Καλαμάτα έπειτα από συνεννόηση μαζί μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης των διαδρομών με ποδήλατο . Είναι φυσικά αυτονόητο ότι τα κατοικίδια σας είναι ευπρόσδεκτα.

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΛΗΚΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ
Περίπου στις 20:30 θα γίνει απονομή αναμνηστικών μεταλλίων για το αξιέπαινο έργο όλων όσων συμμετέχουν. Ακολουθεί μια ληκτική γιορτή με μουσική , χορό, bazaar και πολλές άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους μας. Φυσικά δεν θα λείπουν και εκπλήξεις για τα
τετράποδα πλασματάκια σας. Ακόμα και αν δεν υπάγεστε στον αθλητικό κύκλο οι υπεύθυνοι και διοργανωτές της εκδήλωσης θα χαρούν να σας
δουν στην γιορτή αυτή.

Αρωγός και υποστηρικτής αυτής της εκδήλωσης είναι ο Σύλλογος Αθλούμενων Μεσσήνης ο οποίος θα συμμετάσχει και θα βοηθήσει στην διοργάνωση. Επίσης ο Δήμος Μεσσήνης θα υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια υπό την αιγίδα του.

Η δράση αυτή είναι για να περάσουμε το μήνυμα αγάπης προς τα ζώα, την φύση τον πολιτισμό σε ένα πάντρεμα με τον αθλητισμό και δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για δήλωση συμμετοχής και παραπάνω πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους.
Κατερίνα Πεζώνη :

Τηλέφωνο 6947962410

email katerinapesonis@gmail.com

Μαρία Ηλιοπούλου- Πεζώνη:

Τηλέφωνο 6907550297

WhatsApp +393516728290

email : mariabloom@live.com

Υποστήριξη Έμφασις 91.8 –  life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ