Φώναζα, πονούσα πάρα πολύ, μου έβαζαν μορφίνη κάθε μέρα

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Νίκος Διαμαντόπουλος, το βράδυ της Τρίτης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Ο μάγος που εντυπωσίασε τους πάντες στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με την δύναμη της ψυχής του αναφέρθηκε από καρδιάς στο σπάνιο αυτοάνοσο σύνδρομο Adem, από το οποίο και έπεσε σε κώμα, έχασε την όρασή του και έπαθε απώλεια συνείδησης.

Ειδικότερα, ο Νίκος Διαμαντόπουλος δήλωσε πως «στις 4 Μαρτίου 2012 είχα πονοκέφαλο αλλά ήταν διαφορετικός. Δεν ήταν ένας πονοκέφαλος που έχεις κάθε μέρα και λες πως θα περάσει με ένα ντεπόν. Πέρασαν οι ώρες και δεν είχε περάσει ο πονοκέφαλος και τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πήρα τον πατέρα μου και του είπα να με πάει στο νοσοκομείο. Έφτασα εκεί, είδαν οι γιατροί πως είχα κάποιο πρόβλημα αλλά δεν έβρισκαν τι είναι γιατί το σύνδρομο Adem είναι πολύ σπάνιο. Το παθαίνουν επτά άτομα στα 10.000.000 στον κόσμο».

«Μετά από τις πρώτες εξετάσεις είδαν ότι υπήρχε στον εγκέφαλο μια φλεγμονή που είχε ξεκινήσει ήδη να δημιουργείται. Με έβαλαν να δώσω ούρα σε πάπια και θυμάμαι πως λιποθύμησα. Θυμάμαι συγκεκριμένα να λέω στον πατέρα μου, πιάσε με πέφτω» …

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ