Φωτογραφίες καίνε τον πατέρα που φέρεται να βίασε την κόρη του στα Μάλια

Ο 62χρονος Βρετανός συνελήφθη και στη συνέχεια κρίθηκε προφυλακιστέος για τον βιασμό της κόρης του σε παραλία. Φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά από δημοσιεύματα της DailyMail. 

Οι Έλληνες αξιωματούχοι επιμένουν ότι τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από το μπαρ αποδεικνύουν την υπόθεσή τους ότι ο πατέρας, 62 ετών, επιδόθηκε σε “ανάρμοστη σεξουαλική δραστηριότητα” με την κόρη του, 33, ενώ έπιναν πολύ στο δημοφιλές θέρετρο των Μαλίων στην Κρήτη αναφέρει η εφημερίδα επισημαίνοντας ωστόσο ότι τα πλάνα ενδέχεται «να είναι ασαφή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα: Τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του πατέρα και της κόρης από τα οποία έχουν ληφθεί αυτές οι φωτογραφίες φαίνεται να είναι ασαφή. Το βίντεο, που εξασφάλισε η MailOnline, τραβήχτηκε λίγο πριν τις 4 το πρωί.

Σημειώνεται ότι η κόρη διατείνεται για την αθωότητα του πατέρα της ενώ είχε ισχυριστεί ότι μόλις συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία από τo κλειστό κύκλωμα, θα αποδειχθεί ότι εκείνος ήταν στο ξενοδοχείο όταν δέχτηκε επίθεση.

 Παράλληλα δήλωνε απολύτως σίγουρη ότι ο άνδρας που τη βίασε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη δεν είναι ο 62χρονος πατέρας της, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη από τις ελληνικές Αρχές.

Η 33χρονη μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην Daily Mail και κατηγόρησε τις ελληνικές Αρχές ότι έχουν αφήσει τον πραγματικό βιαστή της να κυκλοφορεί ελεύθερος και ατιμώρητος.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ