Φρανσουά Ολάντ: Γαμπρός για πρώτη φορά στα 67 στο πλευρό της Ζιλί Γκαγιέ

Γαμπρός για πρώτη φορά στα 67 του χρόνια ντύθηκε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Η ηθοποιός Ζιλί Γκαγιέ και ο  Φρανσουά Ολάντ παντρεύτηκαν  το Σάββατο 4 Ιουνίου, στην περιοχή Κορέζ, σε στενό κύκλο στο δημαρχείο της πόλης Τουλ.

Για χάρη της, ο Φρανσουά Ολάντ είχε προκαλέσει σκάνδαλο στο Ελιζέ, το 2017 όταν έγινε γνωστό ότι απατούσε την ανεπίσημη «Πρώτη Κυρία», Βαλερί Τριερβελέρ. Αφού χώρισε με την Βαλερί, έκτοτε ζούσε τον έρωτά του με την ηθοποιό.

Η 50χρονη Γκαγιέ όμως κατάφερε να τον πείσει να βάλει βέρα στο… δεξί.

Ο 67χρονος Ολάντ ντύθηκε για πρώτη φορά γαμπρός σε μία μικρή τελετή στο δημαρχείο της Κορέζ επισημοποιώντας την σχέση του με την αγαπημένη του ηθοποιό, μητέρα δύο παιδιών από τον πρώτο της γάμο.

 Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τη Σοσιαλίστρια Σεγκολέν Ρουαγιάλ, αλλά ζούσαν ως σύντροφοι κάτω από την ίδια στέγη.

Στη συνέχεια σχετίστηκε με τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ με την οποία πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων χωρίς όμως να επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Και προτού ολοκληρώσει την προεδρική του θητεία, σκάει η βόμβα με την αποκάλυψη του περιοδικού Closer ότι ο Ολάντ απατάει την Βαλερί με τη Γαλλίδα ηθοποιό.

Στις 3 Ιουνίου του 2022, η Γκαγιέ γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια και μία ημέρα αργότερα, ντύθηκε νυφούλα. Στο πλευρό της ήταν οι δύο γιοι της από τον πρώτο της γάμο με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Σαντιάγκο Αμιγκορένα.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ