Θα είσαι μαζί μου μέχρι τέλους; Τι ρώταγε η Ρούλα τον Μάνο στην αρχή των ερευνών

Αποκαλύψεις για την υπόθεση στην Πάτρα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα για τη σχέση του ζευγαριού πριν η υπόθεση αρχίσει να κάνει τον γύρο της Ελλάδας. Όταν καταλάβαινε πως θα τον χάσει μπλόκαρε αποκαλύπτει φίλος της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη αναφέροντας πως η 33χρονη είχε ψύχωση με τον σύζυγό της. Μάλιστα όταν άρχισαν οι έρευνες για τους θανάτους των παιδιών τους η ίδια ρωτούσε τον 30χρονο εάν θα είναι μαζί της μέχρι τέλους.

Είχε ψύχωση και πάθος με τον άντρα της, δηλαδή όταν τον έχανε δεν υπολόγιζε τίποτα. Ήταν μέχρι ένα σημείο έξυπνη, αλλά όταν ήταν με τον άντρα της και καταλάβαινε ότι θα τον χάσει, μπλόκαρε, δήλωσε φίλος της οικογένειας στο Mega και το Live News.

Όταν άρχισαν οι έρευνες για τους θανάτους των παιδιών και η Ρούλα είχε μπει στο στόχαστρο, ρώταγε συνέχεια τον Μάνο: ”Θα είσαι μαζί μου μέχρι τέλους;”. Αυτό την ένοιαζε. Αργότερα, όταν προφυλακίστηκε και ο Μάνος άλλαξε στάση και σταμάτησε να την στηρίζει, η Ρούλα άρχισε τις απειλές και μάλιστα έλεγε ότι θα ομολογήσει και θα τον πάρει μαζί της, αν ο Μάνος δεν την πάρει ένα τηλέφωνο επεσήμανε.

Την άνοιξη του ’21, τότε που ήδη είχαν χάσει δύο παιδιά και λίγο πριν ακόμη πάθει την ανακοπή η Τζωρτζίνα, είχε τεθεί το θέμα του διαζυγίου, είπε και συμπλήρωσε: Ο Μάνος σχεδίαζε να το βγάλουν συναινετικά. Όμως η Ρούλα έλεγε πως θα πήγαιναν με αντιδικία.

Τα SMS του ζευγαριού μετά τον θάνατο της Μαλένας
Τo Mega το μεσημέρι της Παρασκευής (24/6) έδειξε μηνύματα τα οποία αντάλλαζε το ζευγάρι μετά τον θάνατο της Μαλένας και μιλούσαν για χωρισμό.

Ρούλα: Βασικά για σένα θα είναι καλύτερο να χωρίσουμε. Θα κάνεις ό,τι θες χωρίς να δίνεις λογαριασμό.
Μάνος: Δεν χρειάζεται να χωρίσουμε για να κάνω ό,τι θέλω. Αλλά οκ ελπίζω μόνο να μην το μετανιώσεις.
Ρούλα: Ρε Μάνο εδώ κράταγα καλά και την εποχή τότε που ήθελες να μας παρατήσεις για την γκόμενα, δεν θα κρατήσω τώρα; Εννοείται αυτό.
Ο Μάνος είχε μάθει για την εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας μια είδηση που θα πυροδοτήσει τον ομηρικό καβγά ο οποίος θα φτάσει μέχρι και σε χειροδικία.

Μάνος: Τρέξε πάλι στον Γιαννάκη, αυτή είσαι.
Ρούλα: Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα για το τσούξιμο.
Μάνος: Κοίτα μην αυτοκτονήσεις με κάνα καλώδιο, γελοία… Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από δω και πέρα.
Ο 30χρονος τότε αποχώρησε από το σπίτι και ένα 24ωρο μετά η Ίριδα βρίσκεται νεκρή στην κούνια του σπιτιού της. Ο Μάνος επέστρεψε για λίγες μέρες αλλά ξαναέφυγε λίγο μετά την κηδεία του βρέφους.

Τελειωτικό χτύπημα για τη Ρούλα, που όπως φαίνεται, μπορούσε να διαχειριστεί τις απιστίες του συζύγου της, αλλά όχι την εγκατάλειψη.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ