Γιάννης Βαρδής: Tο τέλος του πατέρα μου ήταν δύσκολο – Έχω την αίσθηση ότι ήθελε να φύγει νωρίτερα

Tο τέλος του πατέρα μου ήταν δύσκολο…. Δεν του είχαμε πει ότι είχε βγάλει δεύτερη φορά όγκο στο κεφάλι, ο οποίος ήταν μη εγχειρήσιμος και για αυτό ήταν και μη αναστρέψιμη η ιστορία. Του είπαμε ότι υπάρχει μια μικρή λοίμωξη στο κεφάλι αλλά νομίζω ότι ο πατέρας μου ήταν φοβερά έξυπνος και μπορούσε να καταλάβει τα πάντα. Έχω την αίσθηση ότι ήθελε να φύγει νωρίτερα από τη στιγμή που έφυγε.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βαρδής στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα το πρωινό της Τρίτης. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, Αντώνη καθώς και την ψυχολογία που είχε τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βαρδής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το να είμαι γιος ενός μεγάλου καλλιτέχνη θεωρώ πως στη δική μου περίπτωση ήταν πλεονέκτημα. Γιατί ακόμα και αν ήθελα να ασχοληθώ με την μουσική, θα έπρεπε να χτυπήσω πάρα πολλές πόρτες. Ο πατέρας μου μού άνοιξε όλες τις πόρτες και με πήρε στην εταιρεία».

«Το τέλος του πατέρα μου ήταν δύσκολο. Μετά την επέμβαση που είχαμε πάει στη Γερμανία, οι πρώτοι μήνες ήταν καλοί. Είχε αρχίσει να δυναμώνει, να φτιάχνει η ψυχολογία του και προσπαθούσα να τον βοηθήσω όσο μπορώ. Από τον Δεκέμβριο του 2013 και , γιατί έφυγε τον Σεπτέμβρη του 2014, τα πράγματα αγρίεψαν. Δεν του είχαμε πει ότι είχε βγάλει δεύτερη φορά όγκο στο κεφάλι, ο οποίος ήταν μη εγχειρήσιμος και για αυτό ήταν και μη αναστρέψιμη η ιστορία. Του είπαμε ότι υπάρχει μια μικρή λοίμωξη στο κεφάλι αλλά νομίζω ότι ο πατέρας μου ήταν φοβερά έξυπνος και μπορούσε να καταλάβει τα πάντα. Έχω την αίσθηση ότι ήθελε να φύγει νωρίτερα από τη στιγμή που έφυγε».

«Έβλεπα την ψυχολογία του, το ύφος του, είχε σταματήσει να μιλάει και είχε παραλύσει από την κάτω πλευρά. Καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος από τη στιγμή που δεν μπορεί να μιλήσει για να εκφραστεί, δεν μπορεί να πιάσει την κιθάρα για να παίξει λόγω της παράλυσης, έχει χάσει τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του» συμπλήρωσε ο Γιάννης Βαρδής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ