Το West padel club διοργανώνει το 1o Spring Tournament Padel tennis στην Καλαμάτα στις 3-4-5 Ιουνίου

Το West padel club διοργανώνει το πρώτο Spring Tournament Padel tennis στην Καλαμάτα στις 3-4-5 Ιουνίου. Οι κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες θα είναι τέσσερις,  μικτό, αντρικό , bigginer low, bigginer high και intermediate. Επίσης θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις με πολλά δώρα για τους νικητές και τους συμμετέχοντες.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα  30ευρω ανά άτομο και κάθε άτομο θα κάνει τουλάχιστον 3 παιχνίδια.

Το padel tennis είναι το ταχύτερο αναπτυσσόμενο άθλημα στον κόσμο. Θεωρείται το επόμενο Ολυμπιακό άθλημα που θα λατρέψετε! Είναι ένα άθλημα που συνδυάζει τένις, σκουός και ρακέτα.  Το Padel tennis παίζεται με τέσσερις παίκτες σε “γυάλινο περιφραγμένο” χώρο και με διαστάσεις περίπου τις μισές ενός γηπέδου τένις. Συνδυάζει διασκέδαση και γυμναστική που ξετρελάνει  μικρούς και μεγάλους.

To West padel club σε καλεί να πάρεις και εσύ μέρος σε αυτό το πρώτο τουρνουά στην Καλαμάτα , 3-4 και 5 Ιουνίου, να γυμναστείς και να διασκεδάσεις.  Οι εγκαταστάσεις του West padel club βρίσκονται στην δυτική παραλία, Νικολάου Πλαστήρα οικισμός Κορδία.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία για την συμμετοχή σας στο πρώτο τουρνουά padel στην Καλαμάτα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα  69434669287 και 6907178418

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι τις 27/05/2022

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ