Survivor: Αποχώρησε και το περίμεναν πολλοί

Μια ακόμη εβδομάδα εντάσεων και προστριβών επικράτησε στο Survivor κι οι τόνοι ανέβηκαν σε επικίνδυνο βαθμό. Η μπλε ομάδα δέχθηκε απανωτές ήττες κι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν όλοι από την ίδια ομάδα.

Για τους μπλε ένας είναι ο στόχος, να απαλλαγούν όσο πιο γρήγορα μπορούν από τον Τάκη Καραγκούνια. Ο παίκτης έχει πέσει σε δυσμένεια λόγω των συνεχών τσακωμών του κι η ένταση κάθε φορά χτυπά κόκκινο. Βέβαια ο ίδιος δεν δέχτηκε έτσι απλά το γεγονός πως ήταν πρώτος υποψήφιος και ξέσπασε με το αποτέλεσμα. Τον Τάκη Καραγκούνια ακολούθησε στο «χορό» των υποψηφιοτήτων η Βρισηίδα Ανδριώτου από τη ψηφοφορία της ομάδας της. Τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Σοφιάνα Αβραμάκη, την οποία υπέδειξε η Στέλλα Ανδρεάδου, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία για αυτήν την εβδομάδα.

Ωστόσο το γεγονός που πρωταγωνίστησε όσο τίποτα άλλο αυτήν την εβδομάδα ήταν ότι ο Άρης Σοϊλέδης κι ο Γιώργος Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με τον έξω κόσμο και με αγαπημένα τους πρόσωπα, παραβιάζοντας τους όρους του Survivor. Αυτό πυροδότησε ένα ντόμινο εξελίξεων με τον Τάκη να εκτοξεύει βέλη και προσβολές προς τον Άρη.

Οι παίκτες του Survivor συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο αποχώρησης

διαβάστε αναλυτικά και δείτε το βίντεο στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ