Παρουσίαση για την κομποστοποίηση στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 5η παρουσίαση της Εκπαιδευτικής Περιόδου του 1ου Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, με ομιλητή τον κ. Γιαννόπουλο Γεώργιο, Sr. CLT στο Department of Family, Nutrition and Exercise Sciences Queens College, C.U.N.Y., με θέμα «Κομποστοποίηση – Η “Έξυπνη και αναγκαία” διαχείριση οργανικών απορριμμάτων από όλους».

Στην παρουσίαση συμμετείχαν, η αντιπρόεδρος της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά κα Αλεξάνδρα Κατσαρού, ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Φώτης Ασημακόπουλος, ο κ. Ονούφριος Κωστάκης, Καθηγητής Πληροφορικής και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, ο οποίος συμμετέχει ως προπονητής σε διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και έχει διατελέσει κριτής σε Τελικούς Ολυμπιάδων, ώστε να παρέχει πληροφορίες  και συμβουλές στις συμμετέχουσες ομάδες του Φεστιβάλ, σχετικά με την υλοποίηση και ολοκλήρωση της εφαρμογής τους.

Τέλος το ενδιαφέρον τους για την παρουσίαση εκδήλωσαν με την συμμετοχή τους πλήθος κόσμου, εκπαιδευτικών, μαθητών και ομάδων γενικότερα που συμμετέχουν στις δράσεις του Φεστιβάλ.

*** Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του κ. Γιαννόπουλου Γεώργιου πατώντας ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ