Ευχάριστο μουσικό διήμερο στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας

Με ένα ευχάριστο μουσικό διήμερο συνεχίστηκαν στις 14 και 15 Μαΐου 2022 στο αμφιθέατρο «Θ. Αγγελόπουλος», οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας. Ένα διήμερο που περιελάμβανε ρεσιτάλ κιθάρας των διακεκριμένων σολίστ Μαρίας Κολόζου και Δημήτρη Κοτρωνάκη, που ενθουσίασε το κοινό του Φεστιβάλ.

Κατά το διήμερο, μεταξύ άλλων, δόθηκαν και οι βεβαιώσεις στα παιδιά που παρακολούθησαν τα σεμινάρια, ενώ έγινε και η παρουσίαση του συγγράμματος του διδάκτορα μουσικολογίας του Ε.Κ.Π.Α. και σολίστ κιθάρας, Ιωάννη Ανδρόνογλου, το οποίο πραγματεύεται τη σχέση των Ελλήνων κιθαριστών συνθετών με την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Υπενθυμίζεται ότι το Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας διοργανώνεται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση «ΦΑΡΙΣ», το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών και Φίλων των Δημοτικών Καλλιτεχνικών Σχολών Καλαμάτας, «ΤΕΡΨΙΣ» υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του καθηγητή Αντώνη Κουφουδάκη και την επιμέλεια του διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας Στάθη Γυφτάκη. Τελεί δε υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ