Σκορδά – Λιάγκας: Θέλουν να χωρίσουν, αλλά το κανάλι είναι αρνητικό – Το επικρατέστερο σενάριο

Ακόμη δεν βγήκε λευκός καπνός από το κανάλι του Αμαρουσίου, παρά το χθεσινό κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά με την ηγεσία του ΑΝΤ1 για το μέλλον του τηλεοπτικού ζευγαριού.

 Ως γνωστόν, Φαίη και Γιώργος θέλουν να χωρίσουν τα… τσανάκια τους, αλλά το κανάλι είναι αρνητικό σε κάτι τέτοιο. Ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να τους έχει ξανά μαζί στην πρωινή ζώνη, όμως πέφτει στην άρνησή τους.

Η μόνη λύση που βλέπουν με καλό μάτι παρουσιαστές και κανάλι είναι η επιμήκυνση της εκπομπής «Πρωινό» σε μαγκαζίνο τετράωρης διάρκειας. Έτσι το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι το «σπάσιμο» της ζώνης σε δύο εκπομπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλάνο του ΑΝΤ1 θέλει τη Φαίη Σκορδά να αρχίζει πρώτη με μία δίωρη εκπομπή στο slot 10-12 (εφόσον ο Γιώργος Παπαδάκης δεν επιθυμεί να τελειώνει νωρίτερα το «Καλημέρα, Ελλάδα») και ο Γιώργος Λιάγκας να παίρνει τη σκυτάλη, δηλαδή από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.

 Το σκεπτικό του καναλιού είναι πως θέλουν τον δημοσιογράφο απέναντι από τη Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star (εφόσον εκείνη παραμείνει στον σταθμό), καθώς η δεύτερη έχει πιάσει ταβάνι στην τηλεθέαση και πρέπει να βρεθεί το αντίπαλον δέος, ώστε να ανακόψει τη φόρα της και να δημιουργήσει ανταγωνισμό. 

Να θυμίσουμε πως πριν από δύο σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας είχε βρεθεί σε αυτήν τη ζώνη μέσα από τη συχνότητα του Σκάι και δεν είχε και τόσο καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση. Βέβαια, τότε ήταν μία αμιγώς gossip εκπομπή. Τώρα που θα έχει αποκλειστικά ενημέρωση, δηλαδή το στοιχείο του, θα ιντριγκάρει άραγε ξανά τους τηλεθεατές;

Εspressonews.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ