Σασμός: Η Αργυρώ αποφασίζει να επιστρέψει με την οικογένεια της στην Κρήτη

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός».

 Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη, γεγονός που θα δρομολογήσει εξελίξεις… Ο Αντώνης μοιράζεται με τη Μαρίνα τις ανησυχίες του για την επιχείρηση που έχει οργανώσει προκειμένου να εξαρθρώσει  το κύκλωμα του Καραπάνου και τις φοβίες του για τη ζωή του Γεράσιμου.

Η Μαρίνα όμως, προκειμένου να του φτιάξει τη διάθεση του λέει κάτι πολύ ευχάριστο… Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος του Καραπάνου, έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του.. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει δύναμη και κουράγιο από τον Παπα-Μιχάλη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και επιστρέφει στο σπίτι του.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA από το Νικηφόρο θα φέρει τον Μαθιό και τη Βασιλική προ εκπλήξεως. Ο Σταύρος ανακοινώνει στον Βαγγέλη πως πήρε την απόφαση να φύγουν οικογενειακώς από τα Ιωάννινα, όμως ο Βαγγέλης δε φαίνεται να συμφωνεί.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ