Σασμός: Αποκαλύψεις από τον Σταύρο – Ποιον θα διαλέξει τελικά η Αργυρώ;

Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου, που υποδύεται τον Σταύρο στην τηλεοπτική επιτυχία του Alpha Σασμός, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

 Ο τηλεοπτικός Σταύρος αναφέρθηκε στο ρόλο του, τη σχέση του με την Αργυρώ, ενώ αποκάλυψε στην εκπομπή ποιος θα είναι ο άνδρας που θα επιλέξει στο τέλος η Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη).

Αρχικά, μιλώντας για τον ρόλο του, ο Γιώργος Χριστοδούλου ανέφερε: «Ο Σταύρος είναι ένας θετικός χαρακτήρας, αλλά στη συνείδηση του κόσμου είναι ένας χαρακτήρας – εμπόδιο. Έχω λάβει μηνύματα από ανθρώπους, που δεν τον γουστάρουν, αλλά τον αδικούν. Μόνο καλό μπορεί να κάνει».

 Ο Σταύρος είναι ένας άντρας που θέλησε να μπει στη ζωή της Αργυρώς για να τη «σώσει», καθώς τη βλέπουμε έτοιμη να «βουλιάξει» μετά τον θάνατο του Πετρή και την αθώωση του Αστέρη, δήλωσε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

«Ο Σταύρος αγαπάει πολύ την Αργυρώ, άνευ όρων. Εκείνη είναι μια γυναίκα που βρίσκεται σε αδύναμη φάση. Καταλαβαίνει ότι η Αργυρώ δεν είναι ερωτευμένη μαζί του, όμως θα σταθεί δίπλα της με όλο του το είναι, ακόμα κι αν δεν παίρνει αυτό που θέλει», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Όσο για τον ποιον από τους δύο ήρωες της σειράς θα διαλέξει η Αργυρώ, τον Σταύρο ή τον Αστέρη, ο ίδιος απαντά και σε αυτό …. Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ