Μυριέλλα Κουρεντή για Survivor: Αισθάνθηκα αδικημένη – Έγραψαν πράγματα για την καταγωγή μου

Αισθάνθηκα αδικημένη μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν προκάλεσα κακό σε κάποιον και χρησιμοποιήθηκα…

Ακούστηκαν πολλά πράγματα που δεν ίσχυαν, όπως ότι είχα σχέση έξω και την κεράτωνα…

Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να κάθονται να γράφουν πράγματα για την καταγωγή μου…

Ξέσπασε η Μυριέλλα Κουρεντή για τα ψέματα που γράφτηκαν για εκείνη την περίοδο που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο προσπαθώντας να επιβιώσει στο «Survivor» κάτω από άγριες συνθήκες.

«Πολλοί βγήκαν και μίλησαν για να με προστατεύσουν γιατί αντιλαμβάνονταν ότι δεν μπορούσε να βγει ο χαρακτήρας μου μέσα σε τρεισήμισι ώρες επεισοδίου. Ακούστηκαν πολλά πράγματα που δεν ίσχυαν, όπως ότι είχα σχέση έξω και την κεράτωνα. Είδα σε εξώφυλλο ότι είμαι έγκυος και περνάω “καυτές” νύχτες με τον Κατσαούνη. Τι “καυτές” νύχτες; Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ένα φιλί. Ηταν απαράδεκτο» συνέχισε εμφανώς θορυβημένη η πρώην παίκτρια του reality.

 «Ηταν άσχημο και ρατσιστικό να κάθονται να γράφουν πράγματα για την καταγωγή μου. Αν ήμουν από την Αλβανία, θα ήμουν πολύ περήφανη για την καταγωγή μου και την παιδεία μου. Είμαι από την Ελλάδα. Ο μπαμπάς μου είναι από την Αθήνα και η μαμά μου από την Κρήτη» ξεκαθάρισε παρακάτω, προσθέτοντας ότι η μητέρα δεν πίστευε όλα αυτά που διάβαζε γιατί ξέρει ποιο είναι το παιδί της. «Στην αρχή είπα ότι είχα σχέση για να μη με πλησιάσουν. Ο Τζον ήξερε πως εγώ θέλω να προστατευτώ» εξήγησε σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η Μυριέλλα Κουρεντή.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ