Βλαντιμίρ Πούτιν: Το βήμα και η κουβέρτα στην παρέλαση που φούντωσε τα σενάρια για την υγεία του

Τα δύο ύποπτα σημάδια για την υγεία του  Βλαντίμιρ Πούτιν – Το βήμα και η κουβέρτα στην παρέλαση που φούντωσε τα σενάρια.

Η εμφάνιση του Βλαντίμιρ Πούτιν στη μεγαλειώδη παρέλαση για την «Ημέρα της Νίκης», πυροδότησε εκ νέου τη δημόσια συζήτηση για την υγεία του, την οποία διεθνή ΜΜΕ παρουσιάζουν ως «κλονισμένη». 

Ο 69χρονος Ρώσος ηγέτης έδωσε ομιλία όπου εξήρε την στρατιωτική ισχύ της Ρωσίας εν μέσω της εισβολής στην Ουκρανία. 
 
Ωστόσο, όπως παρατηρεί η Daily Mail, σε πολλά σημεία, συμπεριλαμβανομένης και της στιγμής που εγκατέλειπε το βήμα και κατευθυνόταν στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για την κατάθεση στεφάνου, «ο Πούτιν φαινόταν να περπατά με βήμα βαρύ, σαν να προσπαθούσε να κρύψει πως κούτσαινε».  

«Και κατά τη διάρκεια της ίδιας της παρέλασης, εθεάθη με μια βαριά κουβέρτα πάνω στα γόνατά του, παρότι ηλικιωμένοι βετεράνοι πολέμου κάθονταν γύρω του με ακάλυπτες τις ποδιές τους» σημειώνει η βρετανική εφημερίδα. 

Σημειώνεται, ότι οι φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου φούντωσαν από την στιγμή που ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι πάσχει από άνοια, καρκίνο ή και Πάρκινσον.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ