Ξέσπασε η Χριστίνα Κεφαλά: Επειδή ταξίδεψα στο Ντουμπάι, με ρωτούσαν… πόσα παίρνω!

Να πηγαίνεις στο Ντουμπάι και να σε ρωτάνε πόσα παίρνεις; Μου φάνηκε απίστευτο! Που πήγα με τον σύντροφό μου, τη σχέση μου, ανέφερε η Χριστίνα Κεφαλά σε δηλώσεις στην Super Κατερίνα ξεσπώντας με σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για τα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό.

 “Δεν έχω κάνει πολλά ταξίδια γενικά μέχρι στιγμής, στο εξωτερικό ειδικά. Τώρα λίγο με τη δουλειά που απαιτείται επειδή παρουσιάζω διάφορα διαφημιζόμενα προϊόντα στο προφίλ μου στο ίνσταγκραμ. Τώρα το τελευταίο ταξίδι ήταν μάλλον πολύ εκκεντρικό και δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια. Απορώ πώς ο κόσμος στέλνει τέτοια μηνύματα για να κάνει τέτοια σχόλια στις φωτογραφίες από κάτω.

Δουλεύω από μικρή, πήγα για τη δημοσιότητα όλη αυτή που έχω πάρει από το παιχνίδι, έχω ασχοληθεί με το ίνσταγκραμ, βγάζω το δικό μου εισόδημα, δεν κάθομαι, κάθε μέρα δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορώ να πάω και μόνη μου και στο Ντουμπάι και Μαλδίβες και παντού. Απλά δεν μπορώ να πάω στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία”. 

 “Να πηγαίνεις στο Ντουμπάι και να σε ρωτάνε πόσα παίρνεις; Μου φάνηκε απίστευτο! Που πήγα με τον σύντροφό μου, τη σχέση μου”, ανέφερε η Χριστίνα Κεφαλά.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ