Νέος ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜOΣ από το Enter Media Group και το SL by Leonidas Giannopoulos στην Καλαμάτα

Νέος ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ από το Enter Media Group και το κατάστημα γυναικείας ένδυσης SL by Leonidas Giannopoulos στην Καλαμάτα.

Δηλώστε συμμετοχή και διεκδικήστε ένα ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΦΟΡΕΜΑ από τα αγαπημένα σας μέσα και το SL by Leonidas Giannopoulos, Αναγνωσταρά 32.

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 
1)Μέσω Facebook  
 Κάνε LIKE σe όποιο από τα προφίλ των μέσων μας στο facebook επιθυμείς (‘Εμφασις 91.8 – Life Fm 88 – EnterMessinia.gr ) και στo  SL by Leonidas Giannopoulos
– Άφησε το ΣΧΟΛΙΟ σου κάτω από το ποστ ΤΑΓΚΑΡΟΝΤΑΣ 3 ΦΙΛΟΥΣ/ΦΙΛΕΣ σου.
– ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ το ποστ του διαγωνισμού στο προφίλ σου.
2)Μέσω Instagram   

-Κάνε LIKE στις σελίδες  @entermediagroup και το sl_by_leonidasgiannopoulos

-Άφησε το ΣΧΟΛΙΟ σου κάτω από αυτό το ποστ ΚΑΝΟΤΑΣ ΜΕΝΤΙΟΝ 3 ΦΙΛΟΥΣ/ΦΙΛΕΣ σου.

 

3)Τηλεφωνικά

-Τηλεφώνησε κάθε μέρα στο 27210-91704 σε όλες τις εκπομπές του Έμφασις 91.8 και του Life fm 88.

-Άφησε τα στοιχεία σου , όνομα και τηλέφωνο και δήλωσε συμμετοχή

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Στις διαδικτυακές συμμετοχές
*Ακολουθούμε όλα τα βήματα για να είμαι έγκυρη η συμμετοχή
*Δεν ταγκάρουμε τα ίδια άτομα πάνω της μιας φοράς.
 H ΚΛΗΡΩΣΗ του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί 6 ΜΑΙΟΥ

Βρισκόμενοι στον χώρο από το 2016 και έχοντας πρόσφατα ανοίξει το δικό τους κατάστημα στην οδό Αναγνωσταρά ο Λεωνίδας Γιαννόπουλος και η Σιλένα Πολιτάκη έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα βλέμματα , να δημιουργήσουν την δική τους ταυτότητα και να γοητεύουν το κοινό. Όλα τους τα ρούχα είναι μοναδικά κομμάτια, 100% χειροποίητα , φτιαγμένα με αγάπη και έμπνευση, κυριολεκτικά κομμένα και ραμμένα στα μέτρα κάθε ενδιαφερόμενης. Στο κατάστημα τους θα βρείτε κομψά ρούχα για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και υπέροχα νυφικά και  βραδινές δημιουργίες που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας.

Έχουν δείξει  την  δουλειά τους σε λαμπερές επιδείξεις στην Καλαμάτα, αποκορύφωμα όμως της αναγνώρισης των ρούχων τους ήταν η συμμετοχή τους στην Αθηναϊκή Εβδομάδα Μόδας, με την συλλογή “Aurora”, μια συλλογή υψηλής ραπτικής με κομμάτια από πολυτελή και εκλεπτυσμένα υφάσματα και χειροποίητα κεντήματα, για την οποία καταχειροκροτήθηκαν και απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια.

Σε κάθε νέα τους συλλογή επιδιώκουν τα κομμάτια να είναι ανατρεπτικά και να δηλώνουν την ταυτότητα τους. Δημιουργούν σύνολα υψηλής ραπτικής και νυφικά φορέματα προσπαθώντας πάντα να έχουν ιδιαίτερα στοιχεία που θα τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Με αυτές τις δημιουργίες καταφέρνουν να εγείρουν τη φαντασία και την προσοχή του κοινού, το οποίο οι ίδιοι θα το χαρακτήριζαν «ευχάριστα ξαφνιασμένο».

SL by Leonidas Giannopoulos

Αναγνωσταρά 32 στην Καλαμάτα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 27210 24121

Βρείτε την επωνυμία SL by Leonidas Giannopoulos και στο Facebook  αλλά και το Instagram

Μοναδικά ρούχα, γιατί κάθε γυναίκα είναι μοναδική 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ