Σασμός: Παιδί του Μαθιού ο Νικηφόρος; Ένα τεστ DNA κορυφώνει την αγωνία

Οι εξελίξεις στο Σασμό τρέχουν και έτσι μετά την αθώωση του Αστέρη, θα έρθουν νέες αποκαλύψεις και εντάσεις!

Η αθώωση του Αστέρη ανακουφίζει τον Μαθιό ο οποίος θεωρεί ότι πλέον μπορεί να αρχίσει τη κοινή του ζωή με την Βασιλική.

Ο Μαθιός κάνει πρόταση γάμου στη Βασιλική και εκείνη δέχεται. Ενθουσιασμένος το ανακοινώνει στο χωριό το οποίο μαθαίνει έκπληκτο για την σχέση τους.

Τα σχόλια είναι πολλά στο χωριό. Η σχέση τους είναι το πρώτο θέμα συζήτησης και τα σχόλια φτάνουν μέχρι και το στο να αναφέρουν ότι ο Μαθιός είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου και όχι ο Στεφανής.

Τα σχόλια αυτά φτάνουν και στα αυτιά του Νικηφόρου ο οποίος βρίσκεται και πάλι μπροστά σε μία αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού. Απεγνωσμένος φτάνει στον τάφο του πατέρα του και κλαίει σα μικρό παιδί.

Οι αποκαλύψεις του τεστ dna
O Νικηφόρος βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και βρίσκει τη μητέρα του για να ζητήσει εξηγήσεις. Η Βασιλική τότε σπάει κάτω από τις πιέσεις του και παροτρύνει τόσο τον ίδιο όσο και τον Μαθιό να κάνουν τεστ dna καθώς ούτε αυτή είναι σίγουρη για την πατρότητα του Νικηφόρου!

Αποκαλύπτεται έτσι μία νύχτα πάθους του Μαθιού και της Βασιλικής πριν από χρόνια, αναμνήσεις οι οποίες είχαν θαφτεί μέσα στα χρόνια.

Μια βαριά σκιά πέφτει στη σχέση του Νικηφόρου με τους δυο τους. Τα αποτελέσματα του dna βγαίνουν γρήγορα. O παπα-Μιχάλης γνωρίζει για την κατάσταση και προσπαθεί να τους ηρεμήσει.

Σύντομα οι τρεις του διαπιστώνουν ότι η αγάπη που τρέφουν μεταξύ τους δεν θα αλλάξει με τα αποτελέσματα του dna. Αποφασίζουν έτσι να μην ανοίξουν τον φάκελο που γράφει το αποτέλεσμα.

Ο Παπά-Μιχάλης αναλαμβάνει να κρατήσει αυτός το φάκελο με τα αποτελέσματα. Διχάζεται στο αν πρέπει να ανοίξει τον φάκελο που αποδεικνύει ότι ο Μαθιός είναι πατέρας του Νικηφόρου. Καταλήγει εν τέλει στο να κάψει τον φάκελο, με τις φλόγες να παίρνουν μαζί τους την αποκάλυψη.

Κι ενώ οι τρεις τους προσπαθούν να βρουν ξανά τις ισορροπίες μεταξύ τους, η είδηση ότι ο Καραπάνος δολοφονεί τον Αμερικανό σκάει σαν βόμβα. Ο τελευταίος παραδέχεται ότι ομολόγησε στα ψέματα τη δολοφονία του Στεφανή και ο φάκελος της υπόθεσης ανοίγει ξανά…

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ