Ρούλα Πισπιρίγκου: Επίσκεψη στις φυλακές Κορυδαλλού από τη μητέρα και την αδερφή της

Tο κατώφλι των φυλακών του Κορυδαλλού πέρασαν σήμερα Μεγάλο Σάββατο, η μητέρα, η αδερφή και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου, στο έκτακτο επισκεπτήριο λόγω εορτών.
«Ζήτησε να της πάνε τρεις φωτογραφίες από τα παιδιά. Η οικογένεια της πριν φύγουνε πήγαν να ανάψουν τα μνήματα των παιδιών, των δύο εκ των τριών, διότι η Μαλένα είναι ακόμα στο πρώτο νεκροταφείο της Πάτρας».

Η 33χρονη κατηγορούμενη εξακολουθεί να κρατείται σε μονόκλινο κελί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών. Το μόνο αίτημα που είχε από την προφυλάκισή της και μετά ήταν η τοποθέτηση τηλεόρασης προκειμένου να παρακολουθεί τις εξελίξεις για την υπόθεση της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με πηγές των φυλακών, έχει ζητήσει και της έχουν φέρει οι σωφρονιστικοί ερωτικές νουβέλες από τη βιβλιοθήκη ενώ φέρεται να είναι μανιώδης καπνίστρια και ζητάει κάθε λίγο φωτιά από τον υπάλληλο των φυλακών που είναι επιφορτισμένος με την επιτήρηση της.

Ατάραχη παρά τον θάνατο του παιδιού
Συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις σε γιατρό της Πάτρας, όπως αποκάλυψε το «ΒΗΜΑ της Κυριακής» και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα που πέθαινε η τρίτη της κόρη, Τζωρτζίνα.

Τα κρίσιμα λεπτά που οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» δίνουν μάχη να κρατήσουν στη ζωή τη Τζωρτζίνα η κατηγορούμενη πραγματοποιεί σχεδόν ατάραχη έξι κλήσεις στο γιατρό της Πάτρας.

*29/01/2022 14:49 Χτύπησε για 27 δ.

*29/01/2022 14:50 1 λ. 25 δ.

*29/01/2022 14:57 1 λ. 4 δ.

*29/01/2022 15:33 Χτύπησε για 25 δ.

*29/01/2022 15:45 Ακυρώθηκε

*29/01/2022 15:51 1λ. 39 δ.

Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, τηλεφωνούσε στο γιατρό στην αχαϊκή πρωτεύουσα απλώς για να του μεταφέρει τα άσχημα μαντάτα και ότι τελικά η πολύμηνη προσπάθεια δεν είχε αίσιο τέλος.

«Τον ενημέρωνε για την πορεία, εξέλιξη, ότι η Τζωρτζίνα έχει χάσει τη ζωή της και είχε πιάσει σχετική συζήτηση η οποία θα μπορούσε να γίνει σε μία ουδέτερη χρονική στιγμή, όχι σαν μην συμβαίνει τίποτα, την ώρα που η Τζωρτζίνα είχε ουσιαστικά αφήσει την τελευταία της πνοή παρά την προσπάθεια των γιατρών».

Λίγες ώρες αργότερα και αφού είχε καταλήξει η 9χρονη η Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφώνησε ξανά στον γιατρό στις 18:00 και του επισήμανε με ουδέτερο τρόπο και χωρίς συγκινησιακή φόρτιση ότι είναι απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου της κόρης της σαν να μιλούσε για κάποιο άγνωστο κορίτσι.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ