Κατερινόπουλος για Πάτρα: Είναι το έγκλημα του αιώνα – Είμαστε ακόμη στην αρχή

Με αφορμή τις συνταρακτικές εξελίξεις σχετικά με την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της άτυχης Τζωρτζίνας, ο κ. Κατερινόπουλος χαρακτήρισε την υπόθεση ως το έγκλημα του αιώνα για ολόκληρο των κόσμο.

Ο ταξίαρχος ε.α. άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως εκτός από τον θάνατο της Τζωρτζίνας να πρέπει να ερευνηθεί και το ενδεχόμενο συμμετοχής της μητέρας και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες και επισήμανε με νόημα: Είμαστε ακόμη στην αρχή.

Ζήτησε επίσης να ερευνηθεί η εμπλοκή άλλων προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας ή και των άλλων παιδιών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «θα έχουμε εκπλήξεις».

Επίσης είπε πως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει κάνει «συμφωνία σιωπής» με άλλους συμμετέχοντες στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ η Τζωρτζίνα χαροπάλευε μιλούσε για δευτερεύοντα ζητήματα με τη νοσοκόμα και ζητούσε σεντόνια, επισημαίνοντας ότι «πήγε χαλαρή στη νοσοκόμα για να κερδίσει χρόνο».

«Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ότι τα είχε σχεδιασμένα όλα εκ των προτέρων και επιδίωκε πάση θυσία τον θάνατο του παιδιού τους», τόνισε.

Ο κ. Κατερινόπουλος συνέχισε λέγοντας ότι η φερόμενη ως δράστης κατηγορείται ότι επιχείρησε 6 φορές να δολοφονήσει τη Τζωρτζίνα και είναι αυτονόητο ότι ερευνάται η εμπλοκή της στον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της καθώς υπάρχουν σαφείς ενδείξεις. «Άρα, να πείσει ποιον ότι δεν ευθύνεται; Η μάνα σκοτώνει για τα παιδιά της, γίνεται «σκύλα» για τα παιδιά της, εδώ δεν έγινε κάτι τέτοιο».

Ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ. ΑΣ. χαρακτήρισε «προφητικό» το παιχνίδι των κοριτσιών, όπου το ένα έκλεινε τη μύτη στο άλλο, λέγοντας με νόημα ότι τα παιδιά αντιγράφουν τις κινήσεις που βλέπουν στο σπίτι.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε και στην επίσης «χαλαρή» στάση του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, που προκαλεί κατάπληξη καθώς αντιδρά με μεγάλη ψυχραιμία στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τουλάχιστον το ένα παιδί τους.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ