Η συγκλονιστική ιστορία μίας δολοφονίας που συνέβη μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν live σε τηλεοπτικό reality show

Κανένα θέμα δεν ήταν ταμπού στο ριάλιτι «The Jenny Jones Show».
Η εκπομπή αληθινών ιστοριών που μεταδιδόταν από το 1991 έως το 2003 σημείωνε μεγάλες τηλεθεάσεις έχοντας ως «θεματολογία» του μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις προς τους συμμετέχοντες που ανυποψίαστοι πήγαιναν καλεσμένοι.

Το 1995 ένας από τους καλεσμένους ήταν ο Scott Amedure, ο οποίος ήταν έτοιμος να αποκαλύψει on air τον έρωτά του για τον φίλο και γείτονά του, Jonathan Schmitz, ο οποίος δεν είχε ιδέα τι γινόταν στο πλατό.

Ο Τζόναθαν δεν είχε ιδέα ποιος ήταν ο κρυφός θαυμαστής του που τον περίμενε να του κάνει έκπληξη. Ο ίδιος δήλωσε αργότερα ότι πήγε στην εκπομπή από περιέργεια και ότι η παραγωγή τον είχε ξεγελάσει, λέγοντας πως ήταν μία γυναίκα που τον είχε ερωτευτεί.

Ο Τζόναθαν αισθάνθηκε πως εξευτελίζεται, καθώς η παρουσιάστρια είχε φτάσει στο σημείο να ζητήσει από τον Σκοτ να αποκαλύψει δημόσια τις φαντασιώσεις που έτρεφε για εκείνον.. Ερχόταν σε φανερή αμηχανία και εξηγούσε πως είχε μόνο φιλικά αισθήματα για τον Σκοτ.

Τρεις μέρες μετά την εκπομπή ο Σκοτ, νομίζοντας πως όλα παρέμεναν ανοιχτά, αφήνει ένα ερωτικό σημείωμα στο σπίτι του Τζόναθαν. Η κατάσταση ήταν πια μη ελεγχόμενη. Ο Τζόναθαν αγοράζει ένα όπλο και πηγαίνει στο σπίτι του Σκοτ.

Ακολούθησε έντονος καυγάς που κατέληξε στη δολοφονία του Σκοτ με δύο πυροβολισμούς στο στήθος. Ο Τζόναθαν κάλεσε επιτόπου την αστυνομία και παραδόθηκε.

Ο Τζόναθαν καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης και τελικά αποφυλακίστηκε το 2017. Έκτοτε ζει μία ήσυχη ζωή στη γειτονιά που μεγάλωσε και δεν επιθυμεί να μιλήσει για το παρελθόν.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ