Νέος μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Enter Media Group και το κομμωτήριο Kelly Feretou Coiffure στην Καλαμάτα

Νέος μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Enter Media Group και το κομμωτήριο Kelly Feretou Coiffure στην Καλαμάτα με δώρο ένα ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΟΥΡΕΜΑ & ΧΤΕΝΙΣΜΑ.
ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

-Τηλεφώνησε καθημερινά στο 27210-91704 σε όλες τις εκπομπές του Emfasis 91.8 και του Life Fm 88

-Άφησε τα στοιχεία σου (όνομα, τηλέφωνο)

και μπες στην κλήρωση για αυτό το μοναδικό δώρο.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον διαγωνισμό είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ.
 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 29/4/2022
Στο Κέντρο της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στην οδό Ύδρας 22 και Ξενοφώντος βρίσκεται το Κομμωτήριο Kelly Feretou , το οποίο διακρίνεται για τις δημιουργίες του στην κομμωτική τέχνη αποτελούμενο από μια έμπειρη ομάδα, που χαρακτηρίζεται από αγάπη για το hair styling και εξαιρετικό ζήλο για το αντικείμενό της και η οποία υπόσχεται να σας ανταμείψει για την επιλογή σας, κάθε φορά που επισκέπτεσθε το χώρο τους.

Στο κομμωτήριο Kelly Feretou οι ειδικοί δημιουργούν, απλώς, ό,τι ακριβώς έχετε ονειρευτεί για τα μαλλιά σας θέλοντας να σας βοηθήσουν, ώστε να αποκτήσετε το στυλ των ονείρων σας με τα πιο ξεχωριστά χτενίσματα και κουρέματα. Η κομμωτική τους τέχνη προσαρμόζεται στην προσωπικότητά και την προσωπολογία σας, καθώς μέλημα του προσωπικού του Κομμωτηρίου Kelly Feretou είναι οι μοναδικές δημιουργίες να εκφράζουν, πρωτίστως, τα θέλω σας και να αναδεικνύουν το προσωπικό σας ύφος.

Αφεθείτε λοιπόν στα χέρια των ειδικών της ομάδας του κομμωτηρίου και θα δείτε, σίγουρα, τη διαφορά στα μαλλιά σας  από ένα απλό κούρεμα και χτένισμα, μέχρι ένα χτένισμα για μια βραδινή και ιδιαίτερη εμφάνισή σας, αλλά και για το νυφικό σας χτένισμα με την δέσμευση για την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα και πιστοποιημένα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά. Αυτό άλλωστε έχει καταστήσει το κομμωτήριο Kelly Feretou ένα από τα πλέον γνωστά κομμωτήρια στην πόλη μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο κομμωτήριο Kelly Feretou μπορείτε να απολαύσετε τις εξής υπηρεσίες:

-Κούρεμα Ανδρικό & Παιδικό

-Γυναικείο Κούρεμα & Χτένισμα

-Νυφικές Δημιουργίες

-Τεχνικές Βαφής Μαλλιών

-Τοποθέτηση Hair Extensions

-Τοποθέτηση Eyelash Extensions

-Θεραπείες μαλλιών

-Περιποίηση

-Μηνιαία κάρτα χτενισμάτων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομμωτήριο Kelly Feretou

Ύδρας & Ξενοφώντος 22 Καλαμάτα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27210 88450 , 6937 478113

Facebook  Kommotirio Kelly Feretou

Επίσημη σελίδα : Κομμωτήριο Kelly Feretou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ