MasterChef: Συγκίνησε ο Μπόμπαινας – Τι είναι το σύνδρομο Wilson για το οποίο μίλησε

Ο Μπόμπαινας είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού MasterChef λόγω της συμπεριφοράς του μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής και τις περίεργες σχέσεις που έχει με τους συμπαίκτες τους.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, όπως είναι το όνομά του, στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη, προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση που συγκίνησε ιδιαίτερα τους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, ο Μπόμπαινας αναφέρθηκε στο παιδί της συντρόφου του, το οποίο πάσχει από το σύνδρομο Wilson.

Θέλω να δηλώσω ότι σήμερα είμαι και λίγο συγκινημένος γιατί είχα επικοινωνία με την Ιωάννα και μίλησα και με την Ζούμπι μας. Η Ζούμπι μας είναι ένα παιδί με σύνδρομο Wilson, το οποίο υπεραγαπάω. Μπορεί να μην είμαι ο βιολογικός της πατέρας, αλλά είναι μια καρδιά μεγάλη και μου έδωσε και δύναμη. Μου είπε, χαίρομαι που σε βλέπω Δημήτρη στην κουζίνα του MasterChef! Εντάξει, είναι αυτές οι μικρές ενεσούλες που σου δίνουν μια ώθηση ρε παιδί μου. Της είπα πόσο πολύ την αγαπάω, της το λέω και από εδώ, θα της το πω και όταν βγω από κοντά. Εντάξει, προχωράω, είπε ο παίκτης του MasterChef.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ