Φως στο Τούνελ: Κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του – Το τηλεφώνημα που τάραξε την Αγγελική Νικολούλη

Η υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, απασχόλησε ξανά την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή  Φως στο Τούνελ.

Στην διάρκεια της εκπομπής η παρουσιάστρια δέχτηκε  ένα  τηλεφώνημα που από την αντίδρασή της φάνηκε ότι ήταν πολύ σημαντικό

 Η παρουσιάστρια όταν διαπίστωσε τη σοβαρότητα της μαρτυρίας, ρώτησε τους συνεργάτες της εάν περνάει ο ήχος από το μικρόφωνο στον αέρα.

 “Είναι σίγουρο;” ρωτάει τον μάρτυρα, συγκλονισμένη με όσα ακούει. “Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη” του λέει και για λίγα δευτερόλεπτα επικρατεί σιωπή.. 

“Και μιλάμε για κόντρες, μιλάμε για γαλόνια και ποιος θα πάρει τη ρεβάνς; Με τρία παιδιά νεκρά;” αναφέρει εμφανώς εκνευρισμένη. Πίνει λίγο νερό, ακουμπά με δύναμη το κινητό της στο γραφείο και πετά κάτι χαρτιά κάτω. “Φαίνεται λοιπόν πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του… ” λέει και η φωνή της “σπάει”.

 Λίγο λεπτά αργότερα : “Ήμουν λίγο σοκαρισμένη με όσα άκουγα για κόντρες και γαλόνια, τρελαίνεσαι. Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να βρούνε την αλήθεια. Ότι είναι δύσκολο, έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί αλλιώς κάποια ευρήματα στα παιδιά. Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια. Είναι γονιδιακό; Παθολογικό; Δολοφονία;” 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ