Πάτρα – θάνατος τριών κοριτσιών: Η Τζωρτζίνα είχε 8-9 επεισόδια. Τι αναφέρει ο ιατρικός φάκελος

Το θρίλερ με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα σε λιγότερο από τρία χρόνια συνεχίζει να προκαλεί το ενδιασφέρον

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε νέες αποκαλύψεις  αναφορικά με την υπόθεση
Τις τελευταίες ώρες παρουσιάστηκαν από τα ΜΜΕ στοιχεία για τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στα συγκεκριμένα έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν παρουσιαστεί στοιχεία για 8-9 επεισόδια που είχε το κορίτσι στην παιδιατρική κλινική της Πάτρας, όπου όμως αστυνομικοί και άλλοι γιατροί αναφέρουν πως τα εν λόγω επεισόδια είναι αυτά που έχουν αναφερθεί και από άλλους γιατρούς της κλινικής και μάλιστα τους είχαν δημιουργήσει και υπόνοιες.

Αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός πως στον ιατρικό φάκελο αναφέρεται πως όταν η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Νοσοκομείο είχε διασωληνωθεί. Όμως οι γιατροί αναφέρουν πως αυτό έγινε λόγω ενδονοσοκομειακής λοίμωξης που είχε υποστεί το παιδί, με αποτέλεσμα να ανεβάσει υψηλό πυρετό και όχι με καρδιολογικά προβλήματα.

Σημειώνεται επίσης, πως ο έλεγχος του απινιδωτή που έγινε εκ των υστέρων, με βάση τις καταγραφές δεν έδειξε απολύτως τίποτα. Ωστόσο, η μητέρα έχει μεταδώσει μέσω μίας ειδικής συσκευής, 15 φορές, με δική της πρωτοβουλία, ενδείξεις πως δεν έχει υπάρξει κανένα επεισόδιο.

Τέλος, αναμένεται ένας πνευμονολογικός έλεγχος.

 Θα πρέπει να περιμένουμε τη μεγάλη εικόνα

Για το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα μίλησε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης στο LIVE NEWS.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής στο LIVE NEWS, οι ιατροδικαστικές και ιστολογικές εξετάσεις εμπεριέχουν τη διαδικασία της ανάλυσης δείγματος και την ειδική επεξεργασία των δειγμάτων, διαδικασίες που είναι χρονοβόρες. Επιπλέον, η εν λόγω υπόθεση απασχολεί την επικαιρότητα, επομένως η ερμηνεία των αποτελεσμάτων θα πρέπει να είναι καλά επιβεβαιωμένη.

«Η δική μου η γνώμη είναι ότι δεν μπορούμε να αποκλείουμε καταστάσεις και να οδηγούμαστε σε άλλες καταστάσεις αν δεν έχουμε όλη την εικόνα. Υπάρχουν κάποια δεδομένα που αποτελούν αντικειμενικά ευρήματα, τα οποία έχουν ιδιαίτερη νοσοδιαγνωστική αξία για το κάθε παιδί ξεχωριστά. Δεν μπορούμε σε αυτή τη φάση να κάνουμε προβλέψεις σε μεμονωμένα ευρήματα, καθώς μπορούν να χαρακτηριστούν μη ειδικά και μη ασφαλή. Θα πρέπει να περιμένουμε τη μεγάλη εικόνα», είπε ο κ. Τσαντίρης.

Για το αν θα λυθεί το μυστήριο γύρω από τους θανάτους των κοριτσιών είπε:

«Στην Ιατρική δεν έχουμε πάντα το απόλυτο εύρημα. Η παρουσία ενός ευρήματος μας δίνει μία θετική διάγνωση, η απουσία του όμως δεν το αποκλείει. Γι’ αυτό και έχουμε την διαφορογνωστική σκέψη, η οποία υποδηλώνει τη συλλογική τακτική που οφείλει να ακολουθεί ένας γιατρός για να οδηγηθεί σε ορθή διάγνωση. Θα αποκλειστούν παθολογικά αίτια που μπορούν να κάνουν τρεις αιφνίδιους θανάτους, θα αποκλειστούν γενετικά αίτια στο βαθμό που μπορούν να σχετιστούν με τέτοια περιστατικά», δήλωσε.

Η διάψευση για τη συναυλία και τα έσοδα για τη Τζωρτζίνα
Υπενθυμίζεται πως οι γονείς των τριών κοριτσιών είχαν ισχυριστεί πως είχαν πάει σε μεγάλη συναυλία στην Πάτρα προκειμένου να μιλήσουν με τον καλλιτέχνη και τους διοργανωτές της συναυλίας,ώστε να οργανώσουν μία αντίστοιχη διοργάνωση με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη Τζωρτζίνα. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επικοινώνησε με τον διοργανωτή της εν λόγω συναυλίας, ο οποίος δήλωσε πως κανείς δεν τον πλησίασε για έναν τέτοιον σκοπό.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ