Ανδραβίδα: Στα ίχνη του δολοφόνου της τετραπλής δολοφονίας – Αδιανόητο φονικό

Έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.
Ολοκληρώθηκε, σήμερα το μεσημέρι, στην Πάτρα, η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των τεσσάρων μελών τής οικογένειας, που δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους την περασμένη Τετάρτη.

Η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο

Αιτία θανάτου των παιδιών η ασφυξία
Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Ίχνη DNA
Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.

Στο μεταξύ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα, κατοίκου της Ανδραβίδας, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο-«κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τα ίχνη του έχουν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που πιθανόν να γνωρίζουν κάτι και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι και την αποθήκη, όπου είχαν εντοπιστεί οι τέσσερις σοροί.

Στα ίχνη του δολοφόνου
Ο 57χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενε το ζευγάρι με τα δυο τους μωρά, οι οποίοι δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ, το βράδυ της Τετάρτης… Ο άνδρας, τον οποίο η αδελφή της 37χρονης μητέρας που ξεψύχησε από τις σφαίρες του εκτελεστή, θεωρεί, όπως αναφέρει αποκλειστικά στο live news, ότι ευθύνεται για το αδιανόητο φονικό.

«Στον μόνο που μου πάει το μυαλό μου είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Μπορεί να κάνω λάθος… μόνο εκεί υποψιάζομαι… γιατί, τους έκανε πολλά πράγματα. Το πρώτο πράγμα που έκανε, έκοψε το ρεύμα. Και δεν είχαν τα παιδιά ζεστό νερό, δεν είχε η αδελφή μου… μου έλεγε «δεν έχω ρούχα να φορέσω» μου έλεγε «δεν έχω ρούχα για τα παιδιά», γιατί πριν τρεις ημέρες τους έπιασε και ο κορωνοϊός και δεν είχαν… Δίψαγε για κρύο νερό, δεν είχε στο ψυγείο, γιατί δεν μπορούσε να βάλει ψυγείο…», δήλωσε η αδερφή της 37χρονης.

Τις ίδιες υποψίες έχει μία ακόμα συγγενής του ζευγαριού, η οποία, όπως αναφέρει αποκλειστικά στο live news, γνώριζε τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας και τα προβλήματα που είχαν με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

«Μια ολόκληρη οικογένεια, προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι δεν είναι αλήθεια… Ότι ζούσαν υπό φτώχια αλλά με μεγάλη ηθική; Ότι είχαν φοβερές διαμάχες γιατί τους έκλεινε το νερό ο ιδιοκτήτης; Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο… Και μάλλον, ήταν πολύ εύκολοι στόχοι γιατί ήταν αδύναμοι, δεν είχαν καμία βοήθεια, οπότε, θεώρησε ότι δεν θα ασχοληθεί κάποιος μαζί τους. Κι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι εν ζωή, γιατί; Για έναν λογαριασμό; Για μία διαφωνία; Αν μη τι άλλο, δεν μπορούμε ούτε εμείς να το εξηγήσουμε…», λέει χαρακτηριστικά, συγγενής της 37χρονης.

Αδιανόητο φονικό
«Καλό παράδεισο αγγελούδια… Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο»… λίγα λόγια σ’ ένα σημείωμα, μαζί με μια ανθοδέσμη, για τα δυο μωρά, τα αδελφάκια 1,5 και 2,5 ετών που άφησαν τη τελευταία τους πνοή από τα χέρια του αδίστακτου δολοφόνου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου συνεχίζονται, με τα όπλα που βρέθηκαν χθες στο σπίτι του, να έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση.

Μαρτυρία σοκ από κάτοικο της περιοχής για τον βασικό ύποπτο
Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Live News» γείτονας της αδικοχαμένης οικογένειας, είχε δεχθεί πυροβολισμούς από τον άντρα που θεωρείται βασικός ύποπτος της δολοφονίας, το 2013.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώθηκε από τις Αρχές, ο ύποπτος είχε ρίξει 7 σφαίρες και δεν εκδικάστηκε ποτέ η υπόθεση.

megatv

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ