Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά!

Τράβηξα με την υγεία μου ένα εκατομμύριο πράγματα, έχω εξαντλήσει τις μισές ζωές γάτας! Θα το πω απόλυτα και στα όρια τα επιστημονικά. Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά… δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια  ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις περιπέτειες που αντιμετώπισε με την υγεία του πλησιάζοντας τρεις φορές στον θάνατο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε πως «τράβηξα με την υγεία μου ένα εκατομμύριο πράγματα, έχω εξαντλήσει τις μισές ζωές γάτας! Θα το πω απόλυτα και στα όρια τα επιστημονικά. Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά. Έπαθα πνευμονικό οίδημα δυο μέρες μετά τον θάνατο του Θάνου. Ήμουν μόνος στο σπίτι, πρόλαβα να πάρω τον γιο μου για να τον χαιρετήσω και με έσωσε γιατί ήρθε, με πήρε και εγώ είχα ξαπλώσει με συγκεκριμένο τρόπο για να μη με βρουν κάτω. Αναπνοή μηδέν, τίποτα. Μετά από τρεις μέρες ανοίγω τα μάτια μου και δεν το πιστεύω ότι βλέπω ανθρώπους στην εντατική διασωληνωμένος. Με γλίτωσαν και το θεώρησαν θαύμα μέχρι και οι γιατροί. Παλμοί ανύπαρκτοι, τίποτα».

«Μετά εκεί που συνερχόμουν, τσίμπησα έναν πυρετό και είχα τρεις μήνες το καλοκαίρι στον Ευαγγελισμό με εγχειρήσεις, με σηψαιμία και δύο φορές έφτασα στο όριο και με γλίτωσαν».

 «Να καταλάβεις, μου βρήκαν και μου έβγαλαν καρκίνους και θεωρήθηκε πταίσμα. Δηλαδή όταν παθαίνεις σηψαιμία και δεν χτυπιέται, δεν βλέπεις μπροστά σου. Συνήλθα όμως, γύρισα τρεισίμησι μήνες, νόμιζα ότι θα μείνω μόνιμα, δεν μπορούσα να περπατήσω» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Ακόμα δεν έχω συνέλθει τελείως αλλά είμαι καλά, μην λέω πολλά».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ