Αλέν Ντελόν: Ο θρύλος του γαλλικού σινεμά αποφάσισε να κάνει ευθανασία

Μια μεγάλη απόφαση για εκείνον πήρε ο θρύλος του γαλλικού σινεμά Αλέν Ντελόν
Ο 87χρονος Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με ευθανασία στην Ελβετία.

Ο γιος του Αλέν Ντελόν, Άντονι, είπε σε μια συνέντευξη στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL ότι του ζήτησε ο πατέρας του να βοηθήσει με την ευθανασία και ότι συμφώνησε να είναι στο πλευρό του σε αυτές τις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Γιατί ο Αλέν Ντελόν αποφάσισε να πεθάνει με ευθανασία
Ο ξένος Τύπος συνδέει την απόφαση του Γάλλου ηθοποιού με ό,τι κλήθηκε να αντιμετωπίσει λόγω του θάνατου της πρώην συζύγου του και μητέρας του Άντονι, Νάταλι Ντελόν. Υπήρξε συνάδελφος και σύζυγός του από το 1964 έως το 1969 και πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας τον Ιανουάριο του 2021.

Ήθελε να υποβληθεί σε ευθανασία, αλλά οι επιθυμίες της δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν λόγω των νόμων στη Γαλλία. «Η μητέρα μου, που ήταν ελεύθερο πνεύμα, ήθελε να πεθάνει με τον ίδιο τρόπο που έζησε τη ζωή της», είπε ο Άντονι.

Υπέρμαχος της ευθανασία εδώ και πολύ καιρό ο Αλέν Ντελόν
Ο Αλέν Ντελόν, άλλωστε, ήταν υπέρμαχος της ευθανασίας για πολύ καιρό. «Η ευθανασία είναι το πιο λογικό και φυσικό πράγμα. Από μια ορισμένη ηλικία και χρονικό σημείο, έχουμε το δικαίωμα να φύγουμε αθόρυβα από αυτόν τον κόσμο χωρίς την υποστήριξη από ένα νοσοκομείο ή συσκευές υποστήριξης της ζωής», είχε πει ο Αλέν Ντελόν σε μια συνέντευξη στα μέσα του χρόνου πέρυσι.

Σημειώνεται πως η ευθανασία του Αλέν Ντελόν αναμένεται να γίνει στην Ελβετία. Είχε αποκτήσει την ελβετική υπηκοότητα το 1999 και συνεχίζει να μένει εκεί αφού χειρουργήθηκε για εγκεφαλικό το 2019. Είναι γνωστό ότι είχε συζητήσει με τους δικηγόρους του για την κληρονομιά του. «Η γήρανση είναι φρικτή», είχε σχολιάσει ο Αλέν Ντελόν κατά την επέμβασ

Ο θρύλος του γαλλικού σινεμά Αλέν Ντελόν
Ο Γάλλος ηθοποιός Αλέν Φαμπιάν Μορίς Μαρσέλ Ντελόν (Alain Fabien Maurice Marcel Delon) γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1935. Είναι γνωστός ως Αλέν Ντελόν. Η πρώτη του ιδιαίτερα πετυχημένη συμμετοχή σε κινηματογραφική ταινία σημειώθηκε το 1960 με το έργο «Γυμνοί στον Ήλιο», σε σκηνοθεσία του Ρενέ Κλεμάν. Το 1997 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ηθοποιία, σε ηλικία 62 ετών.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει διάφορα θέματα με την υγεία του. Για παράδειγμα, το φθινόπωρο του 2017 , ο Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν υποβλήθηκε σε εγχείρηση μπαϊπάς, με την είδηση να προκαλεί ανησυχία. Αιτία του χειρουργείου, τα προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος που ταλαιπωρούσαν τον ηθοποιό. Επίσης, δύο χρόνια- περίπου- αργότερα, ο Αλέν Ντελόν εισήχθη στο Αμερικανικό Νοσοκομείο του Νεϊγί, κοντά στο Παρίσι, καθώς είχε ιλίγγους και πονοκεφάλους αν και δεν ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικοί καθώς τα συμπτώματα σχετίστηκαν με την καρδιακή αρρυθμία από την οποία πάσχει ο ηθοποιός. Σημειώνεται πως είχε υποβληθεί προληπτικά σε εξετάσεις μόνο.

Μια μεγάλη απόφαση για εκείνον πήρε ο θρύλος του γαλλικού σινεμά Αλέν Ντελόν Ο 87χρονος Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με ευθανασία στην Ελβετία. Ο γιος του Αλέν Ντελόν, Άντονι, είπε σε μια συνέντευξη στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL ότι του ζήτησε ο πατέρας του να βοηθήσει με την ευθανασία και ότι συμφώνησε να είναι στο πλευρό του σε αυτές τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Γιατί ο Αλέν Ντελόν αποφάσισε να πεθάνει με ευθανασία Ο ξένος Τύπος συνδέει την απόφαση του Γάλλου ηθοποιού με ό,τι κλήθηκε να αντιμετωπίσει λόγω του θάνατου της πρώην συζύγου του και μητέρας του Άντονι, Νάταλι Ντελόν. Υπήρξε συνάδελφος και σύζυγός του από το 1964 έως το 1969 και πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας τον Ιανουάριο του 2021. Ήθελε να υποβληθεί σε ευθανασία, αλλά οι επιθυμίες της δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν λόγω των νόμων στη Γαλλία. «Η μητέρα μου, που ήταν ελεύθερο πνεύμα, ήθελε να πεθάνει με τον ίδιο τρόπο που έζησε τη ζωή της», είπε ο Άντονι. Ο «γόης» Αλέν Ο «γόης» Αλέν Υπέρμαχος της ευθανασία εδώ και πολύ καιρό ο Αλέν Ντελόν Ο Αλέν Ντελόν, άλλωστε, ήταν υπέρμαχος της ευθανασίας για πολύ καιρό. «Η ευθανασία είναι το πιο λογικό και φυσικό πράγμα. Από μια ορισμένη ηλικία και χρονικό σημείο, έχουμε το δικαίωμα να φύγουμε αθόρυβα από αυτόν τον κόσμο χωρίς την υποστήριξη από ένα νοσοκομείο ή συσκευές υποστήριξης της ζωής», είχε πει ο Αλέν Ντελόν σε μια συνέντευξη στα μέσα του χρόνου πέρυσι. Σημειώνεται πως η ευθανασία του Αλέν Ντελόν αναμένεται να γίνει στην Ελβετία. Είχε αποκτήσει την ελβετική υπηκοότητα το 1999 και συνεχίζει να μένει εκεί αφού χειρουργήθηκε για εγκεφαλικό το 2019. Είναι γνωστό ότι είχε συζητήσει με τους δικηγόρους του για την κληρονομιά του. «Η γήρανση είναι φρικτή», είχε σχολιάσει ο Αλέν Ντελόν κατά την επέμβαση. Ο θρύλος του γαλλικού σινεμά Αλέν Ντελόν Ο Γάλλος ηθοποιός Αλέν Φαμπιάν Μορίς Μαρσέλ Ντελόν (Alain Fabien Maurice Marcel Delon) γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1935. Είναι γνωστός ως Αλέν Ντελόν. Η πρώτη του ιδιαίτερα πετυχημένη συμμετοχή σε κινηματογραφική ταινία σημειώθηκε το 1960 με το έργο «Γυμνοί στον Ήλιο», σε σκηνοθεσία του Ρενέ Κλεμάν. Το 1997 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ηθοποιία, σε ηλικία 62 ετών. Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει διάφορα θέματα με την υγεία του. Για παράδειγμα, το φθινόπωρο του 2017 , ο Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν υποβλήθηκε σε εγχείρηση μπαϊπάς, με την είδηση να προκαλεί ανησυχία. Αιτία του χειρουργείου, τα προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος που ταλαιπωρούσαν τον ηθοποιό. Επίσης, δύο χρόνια- περίπου- αργότερα, ο Αλέν Ντελόν εισήχθη στο Αμερικανικό Νοσοκομείο του Νεϊγί, κοντά στο Παρίσι, καθώς είχε ιλίγγους και πονοκεφάλους αν και δεν ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικοί καθώς τα συμπτώματα σχετίστηκαν με την καρδιακή αρρυθμία από την οποία πάσχει ο ηθοποιός. Σημειώνεται πως είχε υποβληθεί προληπτικά σε εξετάσεις μόνο.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ