Πέτρος Φιλιππίδης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

O Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης από τον περασμένο Ιούλιο και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 Λίγο καιρό πριν το δικαστήριο ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε τι συμβαίνει στον πελάτη του μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό».

«Ένας που στερείται την ελευθερία του από τον Ιούνιο του 2021 αποκλείεται να είναι σε καλή κατάσταση, ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά. Ξέρω ότι δεν θέλει να το πω δημόσια, αλλά αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ελπίζω να μην προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του κατά τη διάρκεια της δίκης.

 Θα πρέπει να ξέρετε, ότι σε ένα ποινικό ακροατήριο αναδεύονται σοβαρά συναισθήματα, υπάρχει αγάπη, μίσος, υπάρχει αντιπαράθεση. Δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσει να αντέξει το κλίμα που διαμορφώνεται σε ένα ποινικό ακροατήριο. Είναι καμίνι. Προϋπήρχε το πρόβλημα υγείας και επιδεινώθηκε μέσα στις φυλακές.

 Επαναλαμβάνω ότι το κλίμα στο ακροατήριο είναι ένα καμίνι. Ελπίζω να αντέξει. Λαμβάνει θεραπεία. Έχει χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο. Δεν το λέω για να προκαλέσω ιδιοτελώς ένα συναισθηματικό κλίμα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι πραγματικότητα που θα τη δείτε στο ακροατήριο».

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ