Πάνος Νάτσης: Βραδιά μνήμης στο θέατρο Ήβη – Ποιός αντικαθιστά τον άτυχο ηθοποιό

Ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Νάτσης που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από την ζωή , κηδεύθηκε σε βαρύ κλίμα συγκίνησης και με πολλούς συναδέλφους του ανάμεσα στους οποίους και ο Γιώργος Καμπουτζίδης, στου οποίου την παράσταση, αλλά και τη νέα τηλεοπτική σειρά, πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης, να παρευρίσκονται για να τον αποχαιρετήσουν και να λένε συγκινημένοι λίγα λόγια για τον χαρακτήρα, το ήθος , τον επαγγελματισμό και την ακεραιότητα του νεαρού ηθοποιού.

Όμως η ζωή συνεχίζεται και μετά τον αποχαιρετισμό του νεαρού ηθοποιού τέθηκε το ερώτημα τι θα γίνει με την παράσταση , στην οποία πρωταγωνιστούσε, “Όποιος Θέλει να χωρίσει , να σηκώσει το χέρι του” . Κατόπιν σκέψης η εταιρεία παραγωγής λοιπόν ανακοίνωσε ότι οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν κανονικά, κάτι που σίγουρα θα επιθυμούσε και ο ίδιος ο Πάνος.

Μάλιστα βρέθηκε και ο αντικαταστάτης του, τον οποίο ουσιαστικά ο ίδιος ο ηθοποιός είχε επιλέξει και χρήσει ως πιθανό του διάδοχο. Πρόκειται για τον κολλητό του φίλο , επίσης ηθοποιό Ευθύμη Γεωργόπουλο, στον οποίο ο άτυχος ηθοποιός λόγω του φόβου του για τον κορoνοϊό, είχε ζητήσει  να μάθει τον ρόλο του, ώστε σε περίπτωση που νοσούσε, να τον αντικαταστήσει.

Η έναρξη των παραστάσεων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, ενώ την Τέταρτη 9 Φεβρουάριου θα πραγματοποιηθεί μια βραδιά μνήμης στο θέατρο «Ήβη» για τον ηθοποιό που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ