Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου από το Enter Media Group και το εστιατόριο ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ στην Καλαμάτα

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και ένα υπέροχο δώρο για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου θα ήταν ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, σε έναν υπέροχο χώρο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πεντανόστιμες συνταγές πάντα στο πνεύμα της ημέρας και της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.  Το Enter Media Group και το Εστιατόριο ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ στην Καλαμάτα σού δίνουν την δυνατότητα να διεκδικήσεις ένα ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ, στο νέο μεγάλο διαγωνισμό για την γιορτή των ερωτευμένων.
ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
-Τηλεφώνησε κάθε μέρα στο 27210-91704 σε όλες τις εκπομπές του Έμφασις 91,8 και του Life Fm 88
-Άφησε τα στοιχεία σου (όνομα και τηλέφωνο)
και διεκδίκησε αυτό το υπέροχο δώρο για των ερωτευμένων από το εστιατόριο ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ και τα αγαπημένα σου μέσα. 
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον διαγωνισμό είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ στο 27210-91704
Η Κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου,  14 Φεβρουαρίου.

Το Εστιατόριο Κεντρικόν Καλαμάτας αποτελεί το ιδανικό μέρος για φαγητό κ όχι μόνο. Μια δροσερή, προσιτή και ευχάριστη πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωϊ για καφέ, αργότερα ουζάκι και το βράδυ με πολύ νόστιμα πιάτα. Δε χρειάζεται να ψάξετε πολύ , ή να τρέξετε μακριά, καθώς το Κεντρικόν είναι στο κέντρο της Καλαμάτας. Το Κεντρικόν Καλαμάτας είναι πιστοποιημένο με το σήμα Γεύσεις Μεσογείου, διαθέτει προς πώληση χαρακτηριστικά πιστοποιημένα τοπικά προϊόντα. χρησιμοποιεί πρώτες ύλες από Μεσσήνιους Παραγωγούς, όπως αγνό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε όλα τα φαγητά, φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Επίσης εκεί μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε μοναδικά τυποποιημένα Μεσσηνιακά Προϊόντα από επιλεγμένους παραγωγούς, ενώ ο χώρος προσφέρεται και για την οργάνωση της δικής σας κοινωνικής εκδήλωσης, (Γάμο – Βαπτίσεις – Γενέθλια και ότι άλλη εκδήλωση επιθυμείτε) , ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές .

Στο Κεντρικόν μαζί με το φαγητό σου επιπλέον μπορείς να απολαύσεις και Ελληνική Μουσική με ορχήστρα κάθε Παρασκευή & Σάββατο.
Τηλεφωνήστε για κρατήσεις στο 27210 86300.

Τέλος κάθε μέρα σας προσφέρουν τον καφέ σας, παραδοσιακές πίτες και καλομαγειρεμένα φαγητά, υποστηρίζοντας τοπικούς παραγωγούς, όπως καφέ από τον Γιώργο Σπίνο και εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Εστιατόριο Κεντρικόν, Πλατεία Δημαρχείου

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :27210 86300

Βρείτε το στο facebook και το instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ