Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου από το Enter Media Group και τα ζαχαροπλαστεία “Απόλαυση” στην Καλαμάτα

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και τι καλύτερο δώρο από μια γλυκιά και απολαυστική τούρτα για να μοιραστείς με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου. Το Enter Media Group και τα ζαχαροπλαστεία Απόλαυση σου δίνουν την δυνατότητα να διεκδικήσεις μια ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ σε σχήμα καρδιά στον μεγάλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Τηλεφώνησε κάθε μέρα στο 27210-91704 σε όλες τις εκπομπές του Έμφασις 91,8 και του Life Fm 88

-άφησε τα στοιχεία σου όνομα και τηλέφωνο

και διεκδίκησε αυτό το γλυκό δώρο για την γιορτή των ερωτευμένων από το ζαχαροπλαστείο Απόλαυση και τα αγαπημένα σου μέσα.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον διαγωνισμό είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ.

Η Κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου.

#emfasis918 #lifefm88 #kalamata #diagonismos #tourta #valentinesday #apolausi

Από το 2002 τα ζαχαροπλαστεία Απόλαυση δημιουργούν τους πιο προκλητικούς πειρασμούς. Για τις γιορτές, τα γενέθλια, τους γάμους, τις βαπτίσεις και για κάθε είδους εκδήλωση, τα ζαχαροπλαστεία “Απόλαυση”, είναι η πλέον κατάλληλη γλυκιά σας επιλογή. Λαχταριστά γλυκά περιμένουν να καλύψουν κάθε γλυκιά διατροφική ιδιαιτερότητα. Μεγάλη ποικιλία σε πάστες, τούρτες, κέικ, σιροπιαστά, σοκολατάκια, που ολοένα και αυξάνεται. Δυνατή απόλαυση το χειροποίητο παγωτό μας, με πάρα πολλές γεύσεις, που εμπλουτίζονται συνεχώς.

Απολαυστικές τούρτες για γενέθλια και γάμους, Χειροποίητο παγωτό σε 40 απολαυστικές γεύσεις, δίπλες με την παραδοσιακή συνταγή, τραγανές και μελάτες, σοκολατάκια με γνήσια σοκολάτα και βέλγικη πραλίνα, πάστες με σοκολάτα, βανίλια, καραμέλα, ξηρούς καρπούς και φρούτα.

Δύο καταστήματα, ένα Κρήτης 22 & Μαιζώνος 103, Καλαμάτα και ένα Μουλαβασίλη 60, Μεσσήνη.

Βρες τα ζαχαροπλαστεία Απόλαυση σε facebook   και instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ